ZAMAN SAATLİ SULAMA

Lotus Adana dijital zaman saati ni hergün ayarlamam lazım mı günde 5 defa 5 dakika çalışmasını istiyorum

Doğrudur, çentik giriş veya çıkışına koyacağınız çeşme,vana vb. İle seviyorum ayarlarsın, zaman sorunu olmaz. En ekonomik çözüm diye onerdim,karar sizin.

Günde 5 defa 2 saat aralıklarla 5'er dakika çalışmaya ayarlanıyor mu ? Birde ne zaman gelir bilmiyorum. Ben 2 hafta içinde sistemi kurmaya çalışacağım. İlginize teşekkür ederim.

Siz sulama sisteminizi ayarlayın derdiniz tek zaman rölesi kalsın , alırsınız Elektrik kesilmelerinden etkilenmiyen , ayarlanması kolay tüm isteklerini destekleyen , garantili , diğer işlerinde de kullanılabilir , ucuz bir adet tamamdır . önemli olan sulama sisteminiz .

Günde 5 defa 2 saat aralıklarla 5'er dakika çalışmaya ayarlanıyor mu ? Birde ne zaman gelir bilmiyorum. Ben 2 hafta içinde sistemi kurmaya çalışacağım. İlginize teşekkür ederim.

Evet günde 20 sefer bile istediğiniz aralıklarda ayarlarsınız . Iki adet kalem pil ile Çalışıyor bendekiler . Hemen alırsanız takipli kargo seçerseniz 20 gün civarında Elinizde olur . Aynı benzerini Burada da bulabilir siniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…