Başaramadım ama. Simülasyon oyunlarını severim, ama Ekran kartı olmadığından dolayı sistem kaldırmıyor.Oyun render kabiliyetini işlemciye yüklemelisin.
Demekki işlemcine fazla yük bindirmiyorsunBaşaramadım ama. Simülasyon oyunlarını severim, ama Ekran kartı olmadığından dolayı sistem kaldırmıyor.
Mesela ETS2 oynarken işlemci kullanımı %30 ama GPU kullanımı %101 bile oluyor. Çözünürlük düşürsem de durum aynı. 1600X900 oynuyorum. 14" ekran var.
Merhaba mesajınız için teşekkürler.Demekki işlemcine fazla yük bindirmiyorsun
Öncelikli olarak ayarların nereden yapıldığını bilmelisin. Ben senin PC yi görmediğimden dolayı şurdan yap diyemem. Ancak Ekran ayarları veya ekran kartı ayarlarından GPU mu yoksa CPU mu seçeneği olması lazımdı.
Burada CPU seçilecek. Aynı zamanda oyun ayarlarında da varsa CPU seçilmelidir.
İşlemcin 3. nesil ve orta seviyeli bir işlemci. Nispeten iş yapabilme kabiliyeti var. Ancak PC ye win7 haricinde işletim sistemi yüklemişsen bile performans düşüklüğü olabilir. Çünkü 3. nesil ürünlerde donanım desteği win7 li idi.
Diğer bir husus ise görüntü düzeltmesidir.
Görüntü düzeltmesi 2XAA bile olsa ekran kartın çakılır. Çünkü anti aliasing işlemini doğrudan ekran kartı yapmaktadır.
Kardeşimin PC si i5 3. nesil ile win 7 de 18-25 FPS de ETS1 i oynuyor. Ekran çözünürlüğü 1366-768. Optimizasyonunu ben yapmıştım. FPS düşük te olsa sorun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?