ibrahim-salih
Üye
abi , kontrol ettim bir sıkıntı gözükmüyor , yanmış triyak'ın yerine nasıl bi triyak takmalıyım , bir fikriniz varmı bu konuda ??Kartta da baya tahribat var .Yollari kontrol edin .
arkadaş acemi ve kuralcı sanırım sözünüzü dinlemeyecek illa aynısı olsun diyecek.Dediğimsiteden her hangi bir triyak alıp tak. yanarsa yine daha amperlisini alırsın.
hayir hayir kuralcı degilim abi , smd değilde başka triyak taksak ve normal bir deger triak taksak olurmu abiarkadaş acemi ve kuralcı sanırım sözünüzü dinlemeyecek illa aynısı olsun diyecek.
kuralci değilim abi , altarnatif triak olarak kemdim aratıp bulamıyorum , tamam smd triyak ama modeli falan bilmiyorumarkadaş acemi ve kuralcı sanırım sözünüzü dinlemeyecek illa aynısı olsun diyecek.ku
Üstadım triyak en fazla bir röle bobini sürmüyor mudur ? Ne akim çekebilir ki taş çatlasa ?Dediğimsiteden her hangi bir triyak alıp tak. yanarsa yine daha amperlisini alırsın.
abi , birkaçyere baktım , hangisi uygun bilmiyorumÜstadım triyak en fazla bir röle bobini sürmüyor mudur ? Ne akim çekebilir taş çatlasa?
Triyak evet röle bobini sürebilmekle beraber, röle bobinini sürmeden de yükü arada röle kullanmadan direk olarak sürebilir. Tiryakla sadece röle bobini sürülür, yük sürülmez demek yanlış olur. Örnek:Üstadım triyak en fazla bir röle bobini sürmüyor mudur ? Ne akim çekebilir ki taş çatlasa ?
https://www.direnc.net/z0109mn-sot223-smd-triyak-1a-600v-15671
direnc.netteki daha dayanıklı bir şeye benziyor. fakat aynı kılıf yapısında olmadığı için mevcut kartınıza bağlamakta problem yaşayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?