ibrahim-salih
Üye
Dediğimi yaparsanız daha iyi olur.devrede 2 adet role var
tamam abi bakayım , bu sayede bende biraz tecrübe kazanmış olurum ,Dediğimi yaparsanız daha iyi olur.
tamam abi bakayım , bu sayede bende biraz tecrübe kazanmış olurum ,
devredeki 2 adet role triyak bağlı olamazmı diyorsun usta ??
triyak roleye bağlı abiTriyak in bacak baglantılarını takip edermisiniz. Röle bağlantısı var mı? Ona göre cevap verelim.
Normal direnç te uydurabilirsiniz. Orjinal değerde kalmaya bakın derim. Triyak a bağlı röle data sheetinden bobin akımını bulabilirsiniz. Ona göre de triyak akımını seçebilirsiniz.smd direçlerden birisi değer vermiyor ,
300 ohm luk yerine 330 ohm değerinde direnç taksam olurmu
smd direçlerden birisi değer vermiyor ,
300 ohm luk yerine 330 ohm değerinde direnç taksam olurmu
Umut fakirin ekmeği demişler. Hiç tamir olmasa bile pratik ve beyin jimnastiği olur tamir konusunda.Siz bence bu karttan ümidinizi kesin derim.
Bir mcu girişindeki bahsettiğiniz direnc bu derece hasar yaşamış ise o resimde görünen mcu %99.9 bozulmuştur. Dirence hasar veren gerilim mcu yu katletmistir.
abi şükür direnci buldum ,devreyi gördünüz , triyak için alacağım bir bağlantı verebilirmisinUmut fakirin ekmeği demişler. Hiç tamir olmasa bile pratik ve beyin jimnastiği olur tamir konusunda.
mcu dediğiniz micri işlemcimi abi ??Siz bence bu karttan ümidinizi kesin derim.
Bir mcu girişindeki bahsettiğiniz direnc bu derece hasar yaşamış ise o resimde görünen mcu %99.9 bozulmuştur. Dirence hasar veren gerilim mcu yu katletmistir.
Yukarıda paylaştık ustadim.abi şükür direnci buldum ,devreyi gördünüz , triyak için alacağım bir bağlantı verebilirmisin
mcu dediğiniz micri işlemcimi abi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?