cemsan

1- Firmamız O.G, Atlama Aralıklı Porselen Gövdeli ve SİC (Silisyum Karbür) elamanlı parafudrla 1987 yılında üretimine geçmiş, gelişen parafudr teknolojisini takip edip ZnO (Çinko Oksit) elemanlarla, daha sonra yine aynı elemanlarla porselen gövde yerine polimer silikon gövde kullanmak suretiyle çağdaş parafudr üretimine geçmiştir.

2- Polimer gövdeli parafudrların Ülkemiz şebekelerde 2000 yılından beri gövde sorunu olmadan çalışması ve yaptığımız araştırmalar sonucu bizi 2009 yılında O.G. ve Y.G. polimer izolatöre (kompozit – silikon) geçmemizin nedeni olmuştur.

Nitekim 2010 yılı başında Uluslararası Akredite laboratuvarlarında 36kV; 40 kN ve 36 kV; 100 kN polimer (silikon – kauçuk) izolatörlerimiz IEC 61109 ve IEC 62217 no.lu standartların ön gördüğü ve TEDAŞ–MYD/2009–055 no.lu 36 kV. Hava hatları için kompozit silikon izolatörleri teknik şartnamesindeki bütün deneylerden geçerek OLUMLU SONUÇ raporları almış durumdayız.

2010 yılından beri enerji dağıtım hatlarında porselen izolatöre göre kullanım kolaylığı sağlayan kompozit silikon izolatör kullanılmaya başlanmış olup TEDAŞ ve TEİAŞ şartnamelerinde de yer alıp ihalelerinde kompozit silikon izolatörler talep edilmektedir. Firmamız çok sayıda TEİAŞ, TEDAŞ ve Müesseselerindeki silikon kompozit izolatör ihalelerinde başarılı ve OLUMLU SONUÇLARLA REFERANS listelerine eklenip enerji dağıtım hatlarında PRATEK marka kompozit silikon izolatörler halen çalışmaktadır.

Alınan bu olumlu tepkiler üzerine “PRATEK” marka polimer kompozit silikon askı ve gergi izolatörümüzü gelişmiş ülkelere göre geçte olsa elektrifikasyonun hizmetine sunmaktan gurur duymaktayız.

Polimer gövdeli parafudr ve kompozit silikon izolatör üretimi yapılan ürünler uluslararası test raporları, kalite belgeleri (TSE-İSO-İCMET-ODTÜ-EGU HV Lab.) ve standartların uygunluğu ve sayesinde hem yurtiçi hem de yurtdışı enerji piyasalarında O.G. ve Y.G. ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.

pratek polimer parafudr ve kompozit silikon izolatör parafudur silikon izolatör kompozitizolatör.pol
Doğum günü
5 Mar 1987 (Yaş: 37)
Web sitesi
http://www.pratek.com
Yaşadığınız Yer
Ankara
Occupation
pratek kompozit izolatör.parafudr.parafudur.siliko

Takipçiler

Geçerli ödüller

  1. 1

    İlk mesaj

    Bunu almak için sitede bir yere bir mesaj gönderin.
Geri
Üst