çok dertliyim arkadaş..

clupmania

Üye
Katılım
26 Kas 2007
Mesajlar
66
Puanları
1
Yaş
32
Konum
Nilüfer
Herkese merhabalar ben Ümit bursa da lise 2 öğrencisiyim elektrik elektronik okuyorum şimdiye kadar ne yaptıysak öğretmenimize beğendiremedik gitti bıraktım artık kitapları sitelere daldım :) ne yapmalı arkadaş ? sizler deneyimlisinizdir bana ne önerirsiniz ?
 
Daha çok gençsin güzel kardeşim..Yolun başındasın..Çalışmak başarmanın yarısıdır..Sen daha şimdiden böyle yaparsan gelecekle ilgili çok büyük hata yapar sonrada telafi edemeyeceğin şeylerle başbaşa kalabilirsin..Hem birilerinin gözüne girmek için değil,öğrenmek için,başarmak için çalışmalısın..Varsın beğenmesin seni çok umrunda olmamalı..

Hayatta başarılar dilerim..
 
ya herşey iyi güzelde 30 45 30 45 verdiği not bu yaa insanda moral bırakmıyor ben neler düşünüyorum.. aldığım notlar 30-30-30-45-45- uygulamadan aldıklarım... :s
 
canım kardeşim ben bi meslek yüksek elektrik bölümü öğrencisiyim ve düz liseden geldim,ilk geldiğim an hep korkardım acaba yapamazsam diye...kendini derse ver ne istiyor senden iyi irdele,bazı hocalar tamam gerçekten anlayışsız oluyorlar fakat o dersin tam anlamıyla hakkını verdiğini düşünüyorsan ve düşük not alıyorsan itirazda bulun bu senin en doğal hakkındır!puan kırarmıış,gözünden düşermişsin bunları hiç düşünme o nasıl düşük not verip hakkını yiyorsa sende onu cırmalat!düşünsene bi 100 aldığını ve öğretmeninin ifadesini :D senin 100 alman demek inan ondan belkide fazla biliyorsun demek bu bana çok oldu!
 
Ahhhh be güzel kardeşim !

Ben 48 yaşında ve 32 yıllık elektrikçi ustasıyım. Dikkat et elektrikçi ustasıyım dedim. Yani çıraklıktan yetişme bir usta. Elektrik teknisyeniyim ya da teknikerim diyemedim. Şu anda senin yaşında ve senin yerinde olmak için sahip olduğum bütün mal varlığımı ( pek te birşeyim yokya ) bir kalemde vermeye hazırım. Bütün bunları laf olsun diye söylediğimide sanma.

Senin şu anda imkanların varken gece gündüz çalışıp, derslerinde başarılı olmaya bakmalısın. Varsın ömründen bir iki yıl çalınsın. İş işten geçtikten sonra kafanı duvarlara vurmak fayda etmiyor.

Şayet birileriyle sohbet edip, moralini yüksek tutmak ve rahatlamak istesen bana yazabilirsin. Elimden gelen yardımı göstereceğimden emin olabilirsin. HOŞÇAKAL SEVGİLİ KARDEŞİM.
 
çalıştım evet yoktum 4 gündür buralarda hep çalıştım ve istediğimi yaptım dün bir lehim yaptım sınıfta okadar düşük seviyede not alan herhalde bir bendim ancak bu gün serbest bir çalışma yaptım bir kayık yaptım , sınıftaki arakdaşlarım arasında en güzel yapan 2. olarak beni gösterdi ilk defa güzel dedi gerçi çok şaşırdım ama çalışmak başarmanın yarısıymış ama her şeye rağmen moralimizi sınıf olarak çok bozuyor haftaya toplantı var zaten hadi bakalım hayırlısı.. :)
 
şef mrb ben sedat msn adresım ozlleklerımde var sızınle konusmak ısterdım
 
Sayın büyüklerim vede meslekdaşlarım 2. döneme bomba gibi bir giriş yaptım.. :) Bahadır abi sağolsun bana çok güzel şeyler söyledi..

İlk temrinden 75 aldım hadi hayırlısı bakalım.. Daha neler neler öğreneceğiz.. :)
 
bu günlerin hayatının en kolay zamanları olduğunu unutma gelecekte de böyle kolay olmasını istiyorsan notlarınla değil öğrendiklerinle olacağını anlaman yeter.90 yılında eml 3.sınıfta iken ben bu işten nasıl hayatımı kazanacağım diye düşünürken şimdi uçan da kurtulamıyor kaçan da ayrıca ilk temrinin için de tebrik ederim ama daha iyisini de yapabilirsin ;)
 
elbetteki yapacağım gelecek için büyük planlarım var ayrıca bu günkünden 85 aldım :) çok mutluyum :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,379
Mesajlar
917,111
Kullanıcılar
450,257
Son üye
Ali Mert Esendemir

Yeni konular

Geri
Üst