2 senelİk myo bİtİrenler +2 diŞaridan okuya bİlİrlermİ

Hayır dışarıdan bitirme gibi bi şansınız yok MYO bitirdikten sonra ancak DGS ile aynı bölüme devam edebilirsiniz. Yada açıköğretim den işletme veya iktisat gibi bölümlere artık sınava girmeden 3. sınıftan devam edebilirsiniz. Tabi 1 sene hazırlık okuyorsunuz.
 
ya elektrik elektronik mühendisliğini dışardan bitirme olasılığımız var mı? bu konudam bilgisi olan varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler =)

Dışarıdan TIP bitirme şansınız var ise muhtemelen bu bölümü de bitirme şansınız var? Merak ediyorum acaba mühendis olmayan kişiler için dışarıdan bakıldığında okula gitmeden bitirilebilecek bir bölüm gibi mi görünüyor?
 
Arkadaşlar işin temeli , elektrik vb gibi dersler uygulamalı derslerdir , alı rıza beyin dediği gibi tıp dışardan bitirilebilecek bir bölüm olmadığı gibi mühendisliklerde böyle bişey söz konusu olamaz ,
Gelelim konuya myo mezunları tabiki paraları varsa bosnada kurulan uluslararası saraybosna üniversitesinde gerekli dersleri gördükten sonra mühendis olma imkanları var ve diplomaları yök tarafından denkliği kabul ediliyor , fakat çok iyi derecede ingilizce bilme şartı var , benparam olsa hiç tereddüt etmeden giderdim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,449
Mesajlar
917,689
Kullanıcılar
450,389
Son üye
ciuu

Yeni konular

Geri
Üst