Airsoft Nedir ? - Airsoft Extreme

Katılım
20 Ara 2011
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
53
Hedefi 12'den vuranlar ,vururum diyenler ,benim takımım en iyi diyenler ,silah'ı adam öldürmede değil , oyun ve strateji aracı olarak görenler, siz de bizim gibi düşünüyorsunuz demek ki O halde Airsoft sporu ile tanışmanızı tavsiye ederiz.

Airsoft Nedir ?

Airsoft bir askeri çatışma simülasyonudur. Oyunun askeri senarsonuna göre kişiler takımlara ayrılarak senaryonun gereğini icra ederler. Airsoft oyunlarında kullanılan ekipmanlar ve silahlar gerçeklerinin kopyasıdır. Airsoft silahlara replika adı verilmiştir.

AirSoft Replikalar
Replikalar üretici firmalar tarafından gerçeğe dönüştürülemecek şekilde üretilmiştir. Replikalar barut veya gerçek mühimmat kullanmaz, gerçek mühimmat kullanmak için modifiye edilemez, Herhangi bir insanı mühimmatı ile ağır bir şekilde yaralayamaz veya öldüremez.

Replikalarda mühimmat olarak 6mm çapında plastik boncuk kullanılır.
Replikalar üzerlerinde bulunan elektrik motoru, dişliler yardımıyla yayı kurarak ve tetiğe basılınca bu yayı bırakarak piston içerisindeki havayı ileri itmek suretiyle plastik boncuğu namlusundan fırlatan bir yapıya sahiptir. Tek te ve seri atış modları mevcuttur. Biraz olsun mesafeyi arttırması ve fırlatılan boncuğun daha düzgün bir şekilde gitmesi için iç namluya HopUp sistemi ilave edilmiştir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,433
Mesajlar
917,572
Kullanıcılar
450,356
Son üye
HiçBilmiyorum

Yeni konular

Geri
Üst