Böyle bir harmonik ile karşılaştınız mı?

Her ne kadar kullanmış olduğunuz analizörler bu tarz ölçümler için doğru ve güvenilir cihazlar olmasa da sistemde sorun olduğu aşikar.

Kompanzasyon kapalı şekilde analizörlerinizi tekrar okumanızı tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla sistem rezonansa gidiyor.

Temasa geçerseniz ölçüm konusunda yardımım dokunabilir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Harmoniklerle ilgili çok çalışmalarım oldu. Gönderdiginiz resimden kaçıncı harmonik oldugu anlaşılmıyor. Bu konuyu iyi bilen birilerine danışmanız gerekir. Elektrikte sebebini bilmedeğiniz çok olayla karşılaşabilirsiniz. Yakın cıvarda iseniz yardımcı olabilrimi. Sorununuz bir iki kelime ile çozülemez. Harmonik sonucu tüm floresan balastları yananlarınız yanabilir. Kondensator sigortalarınız sebeqsiz yere atabilir.... Kolay gelsin
 
edremit arkadaş sizin öncelikli olarak akım degil gerlim harmonigine bakmanız gerekir anlattıgınız kadarıyla muhtemelen 3 . gerilim harmonigi baskın bundan dolayı uygun reaktorlu kompanzasyon sizin işnizi görecektir
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,547
Mesajlar
918,450
Kullanıcılar
450,545
Son üye
space1356

Yeni konular

Geri
Üst