BİOPİC USB

agayagul

Üye
Katılım
7 Ara 2008
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39


Biopic Usb programmer aldım.Benim laptop ta windows 7 var Sürücüyü yüklüyor ama picleri hep erorlu olarak görüyor veya görmüyor.Windows 7 de nasıl çalıştırabilirim?Yardımcı olmanız dilekleriyle..
 
kolay gelsin bende her 2 sistemde var windows 7 de kullanmaktan vazgectim cdsini bulamıyorum sende vardır bana bi link yoyarsan cok sevinirim yavsiyem wndows 7 deyil bu tarz işler icin 98i kullansan cok daha rahat edersin
 
98 degil arkadaslar size windows NT yı onerırım bu tip programlarda arkadasım sende actıgın o programı sag click yapıp yönetici olarak ac ı tıkla genelde butun programları boyle ac bazı programları windows 7 tanımlayamıyor o yüzden yönetici olarak acmak gerekiyor
 
Duman kardeşimizin dediğine katılmakla birlikte, programın kısayolu üzerine sağ tıklayıp özelliklerde uyumluluk sekmesi tıklandığında mevcut sistemi XP SP3 olarak değiştirmeniz sorunu büyük olasılıkla çözecektir. Yüklü olan bazı programları bu yöntemle rahatlıkla kullanabiliyorum.
 
Merhaba Agayagul, senden bir ricam olacak. Benim Biopic programlayıcımın cdsi bozuldu. Sendekinin driverini biryere upload ede bılır misin sana zahmet.. İnternetde aradım, bulamadım. Çok acil lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,253
Mesajlar
916,242
Kullanıcılar
450,074
Son üye
zedoq

Yeni konular

Geri
Üst