Bakır bileziğin faydaları!!!

yazmayacam dedim ama kendimi tutamadım böle peşin fikirli olmayın . bakırı bilmem ama altının %100 faydası olduğu bilimsel verilerle kanıtlanmış. insanın altına merakı bu yüzden . sümerliler mısırlılar kleopatra . bazı maddelerin deri ile emilevbildiği bir gerçek. yoksa insanın ilkel çağdan beri altına bu merakı nedir? araştırmak lazım peşin hükümlü olmamak lazım.
Üstadım ne diyor sanatçı " koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa" saygı duyarım ama katılmam. İnsanın altına olan merakı az bulunan değerli maden olmasından geliyor diye biliyorum. Enerjisinden dolayı takıyorum diyeni görmedim. Erkek olupta altına hevesi olanında çok görmedim. Kadınların merakı kadın kadına olan nispet hevesi birde koca bırakıp giderse hayatını garanti altına alma telaşı. Mehir adetide bundan gelir.

Maddelerin enerjisine inansam katılabilirim. Burada başlıyor benim düşüncem. Tabi enerjiye inanan insan sayısıda az değil, vardır bir sebebi hikmeti.

40 yıl önce vardı bu moda, demek yıne hortladı, o zaman kullananların çoğu, terkı dunya etti ya , yenıden piyasaya sürmüşler.
Bari uzun bakır bir kablo ile yere sarkıtsalardı.
Ayakkabılara şöyle birşey bağlanabilir ustam topraklama için. Olmaz dememek lazım :)
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20220725_212944_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220725_212944_com.android.chrome.jpg
    135.6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
araştırın altını insan vucudu emer. sümerler ne bilecek değerini mısırlar yada
 

Forum istatistikleri

Konular
128,487
Mesajlar
917,986
Kullanıcılar
450,462
Son üye
Harbi49

Yeni konular

Geri
Üst