Berkcan Berk

Siemens Temsilcisi
Katılım
1 Tem 2014
Mesajlar
42
Puanları
1
Konum
İstanbul
Lineer taşıma sistemi XTS (eXtended Transport System) rotatif ve lineer sistemlerin faydalarını birleştirir. XTS Katalog

XTS, çalışması için gerekli tüm sistemleri içeren mekatronik bir sistemdir. Tek bir cihazda güç elektroniği ve pozisyon ölçümü ile tam entegre lineer motor, taşınan kısım olarak “mover”, mekanik klavuz raydan oluşan modüler bir yapıdadır. Çok çeşitli uygulamalar, birkaç koordine bileşen ile gerçekleştirilebilir.

XTS ile Şişeleme Tesisi Uygulaması
XTS |Beckhoff’tan The eXtended Transport System

Arzu edilen geometriler, uzunluklar ve yarıçaplar bileşenlerin sayısı ve seçiminde ufak değişiklikler yapılarak oluşturulabilir. XTS, malzemenin devamlı hareketi ile bireysel ürün taşımaya imkan tanır. Benzer uygulamalarda kullanılan sistemlere göre önemli bir enerji verimliliği sağlamakla birlikte makinenin boyutunu önemli ölçüde azaltır.

Max. Güç 100 N @ 2 m/s
Sürekli Güç 30 N (Motorda ~ 30 ° C sıcaklık artışı ile)
Hız 4 m/s @ 48 V DC besleme
İvme > 100 m/s² (Yük olmadan)
Konumlandırma hassasiyeti <± 0.25 mm @1.5 m / s
Taşıyıcı uzunluğu 50 mm
Besleme gerilimi Kontrol gerilimi 24 V , DC güç kaynağı 50 V DC

Güç elektroniği, ihtiyaçları ve montaj harcamalarını azaltmak için en iyi şekilde kullanılmıştır. Motor modülü ve açıklıkların geometrisi kolay temizlenmesini sağlar.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KUKA bir robot ile kombinasyon halinde çalışan Beckhoff XTS sistemleri

XTS, makina tasarımında devrim yaratıyor.

Tütün işleme ve paketleme makineleri konusunda uzmanlaşmış, Hollandalı şirket TDC (Technical Development Corporation), eXtended Transport System (XTS) ile 'Doysis' isimli pilot bir proje gerçekleştirdi.

dlvr.it/6KxPRH

Paketleme ve ambalaj sektörüne yönelik yüksek verimli ve esnek PC tabanlı kontrol teknolojisi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,384
Mesajlar
917,160
Kullanıcılar
450,269
Son üye
beratasd

Yeni konular

Geri
Üst