beko 3023 k çamaşır makina

myesildag

Üye
Katılım
19 Tem 2010
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
62
slm arkadaşlar...beko 3023 k çamaşır makina motor sorunu war ilgilenirseniz sewinirim...öncelikle karttan motora giden soket eridi neyse soketi iptal edip 6 adet olan kabloları tek tek yerlerine taktım sorun çözüldü ama sonra sarsıntıdan sanırım ucun biri kopmuş tekrar bağlayıp taktım ama dalgınlıkla daha önce boş olan yere taktım sonra bi duman we motor durdu yanmışmıdır yandıysa nasıl anlarım..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
duman motordanmı geldi yoksa karttanmı geldi
 
nerden geldi anlayamadım ama acayip bi ses çıkarmaya başladı bu arada karttada bi koku var.
 
Şarıltı-cazırtı gibi bir sesse, motorda sorun vardır. Kendin kontrol etme imkanın yoksa, motoru söküp bir bobinajcıya kontrol ettirebilirsin.
Motorun sağlam olduğuna emin olduktan sonra, çalışmasında bir sorun olursa, o zaman karta bakarsın.
Birde çalıştırıp motora gözle bak kıvılcım ateş gibi birşeyler varmı, varsa motor sorunlu demektir.(kömürlerin bitmesi de bunu yapabilir)
 
hiç ses yok tık bile.ayrıca kömürle ilgili bişey olmadığı kesin çünkü kömürleri değişeli 1 ay falan oldu.bu arada açmak için düğmesine bastığımda herşey normal su alıyo falan ancak motor dönmesi gerekirken bi süre bekliyo ve program ilerliyo suyu boşaltana kadar
 
Motor kontrol kartın arızalı yedek parca olarak satılıyor modeline görede fiyatları değişiyor ama cok pahalı değiller 20-30 tl gibi rakam lar al bitane tak calışsın makinen
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,404
Mesajlar
917,320
Kullanıcılar
450,302
Son üye
mel112

Yeni konular

Geri
Üst