En Ucuz Kablo Sizce Hangisi?

mustafa_20

Üye
Katılım
3 Mar 2009
Mesajlar
49
Puanları
1
Yaş
32
En ucuz kablo hangisi sizce? (2*0.75),(2*1.5),(3*1.5),(3*0.75) vs. ve internet adreslerini yazarsanız sevinirim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Nexans,Prysmian,Hes Gibi Kablolar Arasını Mı Kastdesiosn Yoksa Öznur Fln Mı ?
 
En ucuz kablo hangisi sizce? (2*0.75),(2*1.5),(3*1.5),(3*0.75) vs. ve internet adreslerini yazarsanız sevinirim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Sayın mustafa bey, enerji taşıyacağınız sistemler ile oyun olmaz. Bunun için ucuzluk yerine standartlara uygun kablo seçmenizi öneririm. Kablo üretiminin içinde birisi olarak buna dikkat etmenizi temenni ederim...
 
ucuz kablo diye bşey olmaz hes kablonun 3x1.5 ğu ile çakma bir malın 3x1.5 ğu hem kesit olarak hemde bakır alaşmı kıyASlamaz kablo fiyatları günlük kur lme bakır borsası üzerinden gider ama sen illa çakma kulanıcam diyosan bi sürü saçma sapan kablo markaları var ama değmez yakma ortalığı
 
En ucuz kablo, en kötü ve kalitesiz kablodur, baska armaya gerek yok bence,,,
 
en ucuz kablo Nexansdir Prysmiandir Hesdir
başka kablolar fiyat yönden ucuz olur ama kalitesizlik ve diğer şartlarla beraber size extra sorumluluk getirir.
 
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim... ayrıca kaliteye devam...
 
kuvvetli ilk tercihim Prysmian kablodur. zayıf akımda da birtaş.
seçimin ile bir çok canı emanet ediyorsun kabloya. kabloyu malzemeden çalarak ucuza mal etmek de bile bile o kalitesiz malı kullanmak da cana kast etmektir. söylediğim iki isim benim tercihimdir, tamamen kişiseldir fakat kaliteli ürünler herkes tarafından kabul görmüş ürünler de bellidir. elektrikçi bu kaliteli ürünlerden şaşmamalıdır. ismini vermeyeceğim bir marka kablo almak zorunda kaldık, şantiye şefi acil istedi ve tedarikçiden elinde ne varsa göndermesini istedik, kablonun üzerinde hiçbir şey okunmuyordu. ne metraj ne kesit ne marka... içini siz düşünün artık.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,353
Mesajlar
916,956
Kullanıcılar
450,210
Son üye
İsmlll

Yeni konular

Geri
Üst