Entes Yeni Röle

ekrem.kolu

Üye
Katılım
18 Ara 2007
Mesajlar
465
Puanları
6
BURDAN ..... RG3-15C/CS/CL/CLS REAKTF G KONTROL RLES

Aslında uzun zamandır yeni bir ürün gelicek duyumu vardı ben şahsen gelişmiş bir ürün beklentisi içindeydim rakiplerine göre entes bana göre sınıfta kaldı benim kişişel yorumum.............
 
Evet 24 kademeli mavi paneli olan bir röleden bahsediyorlardı uzunca da bir süre geçmesine rağmen hala piyasaya çıkmadı. Bu Entes'in hanesine yazılan büyük bir eksi puandır bencede.

Entes'ten az önce bir mail geldi :) RG3-15 C/CS/CL/CLS modelinin reklamını yapmış ancak sadece fotoğraf var detaylı bilgi yok !

http://www.entes.com.tr/tr/RG3-15_tr/
 
Son düzenleme:
Yorumlara katılmamak elde değil. Ben bu ürünü bileşim dergi grubundan 3e-electrotech eylül sayısında görmüştüm (Dijital dergi formatında olanına daha hızlı erişim sağlıyorum) : BİLEŞİM / / Eylül 2011 (Sayfa 127).

Geçen hafta entes teknik desteğine e-posta yazdım dergi kılavuzu ve çeşitli teknik bilgiler için. Hala geri dönüş yapılmış değil. Bugün banada ürün bülteni içeren e-posta geldi (Entese yazdığım posta adresime değil, diğerine). Dergidekinin aynısı.

RG3-12C'deki ivmeyi yakalaması zor gibi. Büyük şirket olduğu için hantal kalıyor. Piyasa ihtiyaçlarına "kısa sürede" cevap veremiyor. Ama gerçek şu ki kaliteli (patlamayan, bozulmayan, sık sık arızalanmayan...) ürün yapıyor.

Bu arada, Bileşim Yayın grubunun dergilerini tavsiye ederim tüm meslekdaşlarıma. Güzel dergiler çıkarıyorlar. e-dergi formatında da ücretsiz olarak takip edebiliyorsunuz:

BİLEŞİM / Dergiler
 
Son düzenleme:
entes yıllardır kullandığımız pek sorun çıkartmayan ürünler yapıyor. ama artık şu tasarımı biraz daha moderleştirmesi lazım. yılldır aynı görünüm üzerinde ufak defek değişiklikler yapılıyor.
 
smartpower diye yeni bir cihaz çıkmış kullanmayı düşünenler yenilik isteyenlere bire bir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,443
Mesajlar
917,665
Kullanıcılar
450,373
Son üye
kidorki

Yeni konular

Geri
Üst