Güvenlik Kamera Sistemi Hakkında Bilgi

06SCT

Üye
Katılım
15 Kas 2008
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
39
slm arkadaşlar.ben bina girişine gece görüşlü ve sesli bir kamera koymak istiyorum.kamera markası ve montaj hakkında bilgi istiyorum.birde cat5 kablo ile ses görüntü ve kamera enerjisini alabilirmiyim. birde kamera dağıtıcısı 1 giriş 4 çıkış bu cihazın bağlantılaını nasıl yapabilirim(kamera montajı yaparsam 4 daire daha görüntü istiyor):)
 
aleykümselam. sadece cat 5 ile olmaz arkadaşım. kamera markası olarak samsung tavsiye ederim. 12v adaptör ile çalışır. görüntü kablosu tv lerde kullanılan bildiğimiz anten kablosudur. ses için cat 5 kullanabilirsin.
 
4x1 cctv kablosu kullanarak ses,görüntü ve enerji iletebilirsin,marka olarak samsung,vitec,crea gibi markaları tavsiye ederim.
kameradan gelen kabloyu dağıtcının girişine girersin,çıkışlarından dairelere dağıtırsın.

montaj için girişi rahat gören yüksek bir köşeye koymanı tavsiye ederim.
ilk önce koyacağın yeri belirle,montaj ayağı için delikleri işaretle,darbeli matkap ile delikleri del(7 veya 8'lik uç ile),dübelleri(8'lik) çak,ayağı tak ve vidaları monte et,alacağın kamera dış ortam içinse direk kamerayı ayağa tak,değil ise dış ortam muhafazası al ve onun içine tak,yön ve açı ayarlarını yap.ses,görüntü ve enerji kablo bağlantılarını yap.
 
güzel konu 4+1 ile yapa bilirsin sayğılar
 
kardeşim cat5 ile 12 V enerji gönderir,ses ve görüntüyü de tek kablodan alırsın..tabi balun kullanman lazım..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,311
Mesajlar
916,597
Kullanıcılar
450,146
Son üye
ashhh

Yeni konular

Geri
Üst