Havalandırma konusunda yardım istiyorum.

Katılım
10 Ara 2015
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
38
Konum
Bahçelievler
Selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı işler, kolay gelsin.

Oturduğum bina ile yan bina arasında yaklaşıl 2 - 2,5 mt. boşluk var, bu boşluk yandaki binanın toprağı olduğu için binamızdaki 8 dairenin bu cepheye bakan odalarına bina yapılırken mahkeme kararınca cam açılmamış. Yan bina istememiş kendi toprağı diye.
Dolayısı ile benim daireninde 1 odasında hiç cam yok. Odanın 1 duvarı yan bina boşluğuna 1 duvarı apartman içi ve benim hol'e 1 duvarı yan odaya diğer duvarı yan daireye bakıyor. Havasız kaldığı için sağlıklı bir ortam sağlanmıyor. Ufak tefek küflenme oluyor, net bir çözüm bulmam gerekir. Bu odayı nasıl bişey yaparsam sağlıklı havalandırmış olurum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Apartman içine bakan duvara 1 adet 150'lik Pvc aspiratör bırakıp sadece emiş'te çalıştırmayı düşünüyorum. Ama temiz hava girmesi için ne yapmalıyım ve Aspiratör ve emiş konusundaki tercihim verimli olurmu.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
128,401
Mesajlar
917,284
Kullanıcılar
450,295
Son üye
tugrulkusderci

Yeni konular

Geri
Üst