Hurdalığı Yağmalamaya Devam Ediyoruz

olay uzaya bedava gitmek değil ki, olay kendi şartlarında gidebilmek değil mi? hani turiz ömeri bize astronot diye yutturmasınlar. bizim uzay insanlarımız pilotlarımız/bilim insanlarımız gitsin. olması gereken bu değil mi?
Ustam evet gönlümüzden geçen kendi imkanlarımızla gidebilmektir ama bunu şuanda kaç ülke başarabiliyor? ABD bile maliyetler sebebiyle Rusya ve birçok ülke ile işbirliği yapıyor. Astronotun tanımı bellidir. Siz bana göre astronot değil turisttir diyebilirsiniz ama astronot diyenleri koyun sürüsü diye nitelendirmek pek yakışık almıyor.

 
Son düzenleme:
Ustam evet gönlümüzden geçen kendi imkanlarımızla gidebilmektir ama bunu şuanda kaç ülke başarabiliyor? ABD bile maliyetler sebebiyle Rusya ve birçok ülke ile işbirliği yapıyor. Astronotun tanımı bellidir. Siz bana göre astronot değil turisttir diyebilirsiniz ama astronot diyenleri koyun sürüsü diye nitelendirmek pek yakışık almıyor.​
güzel insan, sıfatlar ve yakıştırmalar ve hatta teşbihler, görecelidir. nasıl ki benim doğrum, size eğri gelebilcekse, sizin de doğrunuz bana doğrunuz bana eğri gelebilir. sonuçta konu haklılık tartışmasıdır ve kazanan taraf olmaz. polemiğe girmeyelim.
uzaya çıkmak tamam pahalı, amerika amca bile rusya ile ortak çalışıyor. astranot/kozmonot/ taykonot = uzayda görev yapan subay/bilim insanı (benim kafamın bastığı algıladığı tanım) şimdi oturdum kendi kendime bir yorum yaptım. roket bizim değil, (ortaklığımız, işbirliğimiz yok) uzay istasyonu keza öyle, astronot amca subay eskisi (hatalıysam düzeltiniz) birde üzerine ödemeyi devletimiz/hükümetimiz yapıyor.
şimdi ben kendime soruyorum "acaba bu uzaya giden zat, turist mi? uzay eğitimi almış ülkemin yetiştiği bir vatan evladı mı?"
tamam başarılarımız için propaganda yapalım, yapalım da algıyı yönetmek var değil mi? doğrular sadece, doğrudur/ gerçektir. birisi bana bir Türk (TC) uzaya çıktı dese "eyvallah" derim. ama yine birisi, bir (TC) Türk astronot uzaya çıktı derse. "gerçekleri söylemiyorsun" derim. çünkü aradaki farkı sadece anlayabilenler vardır. hatalarım varsa affola.
 
Zamanınız varsa önceki iletide paylaştığım videoyu izlemenizi isterim.
 
Arkadaşlar gözünüzü seveyim . Artık foruma bile çok nadir giriyorum . Onda da kendime ait şahsi paylaşımlar yapıyorum . Lütfen konu başlığının altını alakasız tartışmalarla mahalle kahvesine çevirmeyelim .
 
Konu sahibine verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.yazimi sildim.bu konu da tekrar birşey yazmayıp tekrar rahatsızlık vermiyecegim. İyi akşamlar
 
Son düzenleme:
.
 
Son düzenleme:
Usta siyaset konusunda haklısın.pardus da oyun oynanmıyor.eger oyun oynanıyor olsa şimdiye kadar yayilirdi.daha yeni linux de oyun oynanabilir oldu Steam sayesinde.windows kullanmak zorundayız gibi birşey.yayginligi fazla olduğu için mecbur bırakıyor insanları ben WhatsApp a kızıp sildim 4 senedir kullanmıyorum.kim birşey gönderecek olsa WhatsApp diyor WhatsApp kullanmam için zorluyorlar ve kullanmıyorum diyince şaşırıyor karşımdaki ve şaşkınlıkla neden kullanmıyorsun diye soruyor.birseyin tek el haline gelmesi çok kötü
güzel insan, ben onu, yani pardusu oyun için değil; devlet dairelerinde kullanılması için söyledim. resmi işlerde kullanılan bir işletim sistemi olması için demiştim. hem devlet dairesinde oyun oynanmaz değil mi?
Arkadaşlar size bir ricada bulundum ama ciddiye almanız için nasıl bir dil kullanmam lazım . Açın bir güncel sohbet başlığı istediğiniz kadar sayfalarca muhabbet yapın. Benim konu başlığım altında alakasız muhabbetler yapmayın lütfen. @vecivicivokke lütfen alakasız mesajların başka bir konu başlığı altına taşınmasını istiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,278
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Geri
Üst