kablo kesiti

bunu malesef her zaman yapamazsaniz. dogru da degil. muhendislik optimumu bulmayi gerektirir. ulkemizdeki tesisler fazla olsun basim agrimasin diyerek dediğiniz gibi yapiliyor.Sonuc mevcut harcama ile ilave yuzde 20 tesis kurulacagi yönünde
milli servettir. yaziktir
Optimum yapmak elbette en dogrusu ama motorun etiket bilgisi yoksa kablonun pay birakilarak mi yoksa kili kilina mi cekildigini bilemeyiz.
Ya da bir yontem daha, hepsini tam gucte calistirirarak yahut kalkis akimlarini olcerek optimum cozume ulasabiliriz. Haklisiniz @redskymuscular
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Farazi bilgilerle bu türden kalıcı çözümler için uydurma hesaplar yapılamaz !
 
Kompakt makinalarda yani içinde birden çok motor ve alıcı ihtiva eden cihazlarda çekilebilinecek maksimum güç vardır. Bu bilgiyi edinmen lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,156
Kullanıcılar
450,053
Son üye
sinankulfal

Yeni konular

Geri
Üst