kabloları nasıl çekebilirim

teknik adam arkadaşım alpek kablolar bi kere 70 liği bırak 150 lik istersen 185 lik bile üretilirler ben alpek kabloyu senelerdir kullanırım yeraltında bile izalasyonu bozulmayan sağlam bir izalasyona sahiptir

Alpek kabloyu nereden,nasıl bir mantıkla yeraltında götürüp bir de kontrole gelen görevliye kabul ettirip tesise enerji verdirdiniz merak ettim açıkçası...

Ayrıca alpek kabloların 70'likten daha büyük kesitlerini özellikle yol atlaması olan yerlerde bilhassa kurumun kendi isteğine bağlı olarak(tip1 box lar için 3*95'lik e eşdeğer olan alpek kablo kesiti) seçimini yapmaktayız her hafta en az 2-3 kez.Dolayısıyla 70'lik diye bir sınır yok,150'lik kesitini daha geçen hafta kullandık ve özel sipariş de değildi,ama 185 görmedim henüz veya özel üretilir bilemem.

Gelgelelim işin bir de diğer kısmına ki,zaman faktörünü ve yatırımın sürekliliğini düşünürsek,alpek seçeneğini rafa kaldırmalıyız diye düşünüyorum.Sürekli dış etkenlere ve kopma,soyulma vb. sonuçlara yol açtığı için.

Saygılar...
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,371
Mesajlar
917,084
Kullanıcılar
450,245
Son üye
übeyt doksar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst