Kemal SUNAL Mekanın Cennet Olsun

aslan93

Üye
Katılım
23 Eki 2011
Mesajlar
369
Puanları
31
Kemal Sunal, hiç şüphesiz hepimizin hayatının bir köşesinde yer alır. Onunla büyüyenler ve onunla yaşlananlar şeklinde ikiye ayrılabiliriz belki ama onunla gülenler olarak koca bir ülkeyiz.

3 Temmuz 2000’de aramızdan ayrıldığında “daha çok erken” demekten başka bir şey gelmedi dilimizden. Evet o daha çok güldürecekti, daha çok öğretecekti. Ancak yine de koca bir hayat bıraktı bize.

Rahat uyu gülen adam, toprağın bol olsun. İyi ki vardın, iyi ki varsın. Biz senden çok şey öğrendik.

Kemal Sunal ile ilgili güzel anlatımlar mevcut.Bunlardan bir kaçını paylaşayım.

Ertem Eğilmez: “Sen de gül o zaman”
Kemal Sunal’ın sinema filmi olan Tatlı Dillim’de tüm figuranlara birer söz yazılır. Sıra bizim Kemal’e gelince söz biter. Yönetmen Ertem Eğilmez de “Sen de gül o zaman” der. Herkes bayılır gülmesine.

Münir Özkul ve Zeki Alasya: “Git tanış o kızla”
Kemal Sunal ilk filminden sonra Ankara’ya turneye gelir. En ön sırada onu izlemeye gelen bir kadın vardır. Göz göze gelirler. Daha sonra bir arkadaş toplantısında o kadını görünce tanır. Randevulaşırlar, Kemal Sunal geç gelir. Bunun sebebi de tanımadığı biriyle buluşmak istememesidir. Münir Özkul ve Zeki Alasya’nın ısrarlarıyla buluşmaya gider. O kadın Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal’dır.

Arif Keskiner: “Biz votka içiyor sanırdık, o su içermiş”
Yeşilçam oyuncularının sıklıkla vakit geçirdiği Çiçek Bar’ın sahibi Arif Keskiner, Kemal Sunal’a dair bildiklerini şöyle özetler: “Hep viski içerdi, doktor yasaklayınca bıraktı içkiyi. Votka içiyorum diye 2 sene su içerek kandırdı bizi”.

 
allah rahmet etsın mekanı cennet olsun yerı doldurulamıyan sanatçı aynı filmi onlarca defa seyretsem bıkkınlık vermıyor hele hababam sınıfı süper bılgısayarımda yuklu sıkıldıkça açıp seyrediyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,389
Mesajlar
917,185
Kullanıcılar
450,274
Son üye
darnv

Yeni konular

Geri
Üst