adobe reader kendisi direkt yazdiriyor niye bu kadar ugrasalim? ama anladigim kadari ile arkadas fazla sayida baski istiyor. onu matbaacilar kafssina gore yapar.Bir tane sanal yazıcı indir pc ye kur. istediğin belgeyi yazdır. sonra yazdırdığın belgeyi istediğin formata
çıktı olarak kaydet.
ben. sanal " Bulzıp PDF printer " idirdim kurdum. istediğim belgeye sağ tıklayıp yazdır diyorum.
sanal yazıcı nasıl çıktı alacağımı . nereye kayıt edilmesini hangi formatta kayıt yapılacağı işaretliyorum.
tamam diyorum kayıt yapıyor.
şu formatlarda kayıt yapıyor. JPEG , BMP , EPS , PCX , PDF , PNG , PS . hangisini seçersen.
Ben bu sanal yazıcı olayını anlamdım biraz açsana.Tekrar pc ye mı kayıt yapılıyor?Direkt çıktı mı veriyor?Bir tane sanal yazıcı indir pc ye kur. istediğin belgeyi yazdır. sonra yazdırdığın belgeyi istediğin formata
çıktı olarak kaydet.
ben. sanal " Bulzıp PDF printer " idirdim kurdum. istediğim belgeye sağ tıklayıp yazdır diyorum.
sanal yazıcı nasıl çıktı alacağımı . nereye kayıt edilmesini hangi formatta kayıt yapılacağı işaretliyorum.
tamam diyorum kayıt yapıyor.
şu formatlarda kayıt yapıyor. JPEG , BMP , EPS , PCX , PDF , PNG , PS . hangisini seçersen.
Elindeki belgeyi yazdır dediğinde pc deki yazıcılar çıkar buradan sanal yazıcını tıklarsınBen bu sanal yazıcı olayını anlamdım biraz açsana.Tekrar pc ye mı kayıt yapılıyor?Direkt çıktı mı veriyor?
abimizbenden once davranmis
Spiral dosya yap hem ucuz hem pratik.