MM440 da akım sınırlandırmayı hızlandırma

Katılım
11 Ocak 2010
Mesajlar
8
Puanları
1
Merhabalar arkadaşlar,
MM440 çalışan sistemizde toprak kaçağından dolayı sürekli invertörden önce ana şalter devreden çıkıyor..Şalterden önce invertörün hataya geçmesini sağlayan bir parametre varmıdır..
Yokda aım sınırlandırmayı hızlandırarak çözebilirimiyim, akım sınırlandırmayı hızlandırmak için parametre ayarı varmıdır. P0640 var sedece akıım sınırlandırma değerini ayarlayabiliyoruz bu sınırlandırmaya zaman koyulabiliyormu..
görüşleriniz için teşekkür ederim..
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sisteminizde toprak kaçak akım rölesimi var.Yada başka bir problemmi var bilmiyorum.sizin sisteminizdeki hatayı bulmanız gerekiyor.Eğer sorun invertörden dolayı sigortayı attırıyor ise bilemem ama toprak kaçak akım rölesi var ise sisteminizde nötr toprak kısa devresi olmaması gerekir ve sigortanızın değeri toprak bağlantı şekline göre olması gerekir
 
sistemimizde nötr hattı yok zaten.. sistemdeki hatayı buluyoruz sorunumuz o değil .. sorun toprak kaçağı anında invertörün hataya geçmemesi..Ben toprak kaçağı anında şalterden önce invertörün hataya geçmesini istiyorum çünkü ana şalter devreden çıkarak tüm sistemi durduruyor...
 
Şalterin açma süresini biraz uzat veya akımı arttır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,487
Mesajlar
917,988
Kullanıcılar
450,462
Son üye
Harbi49

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst