Navigasyon cihazları hk.

paskomya

Profesyonel Üye
Katılım
10 Eki 2009
Mesajlar
8,500
Puanları
2,556
Yaş
60
Konum
bodrum
değerli arkadaşlarım, denizde her türlü yönümü, yolumu bulabilirim ama iş karayoluna gelince fena çuvallıyorum. motosikletimle Türkiye turuna çıkmayı planlıyorum. 2500-3000 km kadar. telefondan kullan demeyin. telefondan nefret ediyorum. tavsiye edebileceğiniz her türlü öneriye açığım. hatta sarı siteden linke bile razıyım.
 
İlgini çeker mi?
güzel eşekmiş ama ben motosiklet üzerinde kullanacağım ve P/F olarak biraz tuzlu geldi bana. ben emekli birisiyim... bu eşek ingilizce bile biliyor. ben sadece Türkçe konuşabiliyorum. yani beni adrese göndersin yeter. müziği videosu olmasa da olur. hatta derdim bile değil. hani motor üzerinde giderken video izlemek akıllı işi değil. hoş ben de pek akıllı sayılmam ama bana fazla.
 
Son düzenleme:
Yeni yerine,kaliteli / hesaplı yenilenmişler var.
 

Ekli dosyalar

  • GARMİN.pdf
    613.3 KB · Görüntüleme: 0
Yeni yerine,kaliteli / hesaplı yenilenmişler var.
ustası, çorbası uygun olsun, hani motor üzerinde kullanabileceğim bir nane olsun yeter. sarı sitede çooook ucuzları var, hani adrese götürür mü? benim derdim o. yoksa ingilizce konuşmuş, blutooth, video müzik bana ters. sadece işini yapsın yeter.
 
çorbanın Türkçe'si nasıl deniyordu? ben hadımım diyorum, sen kaç çocuğun var diyorsun.
yüksekten uçmayı biz de biliyoruz, biliyoruz da, aldığım emekli maaşı bana ihanet ediyor.
Bence seyahat ettiğiniz süre boyunca forumdan uzak kalacağınızı düşünerek, beklediğiniz tavsiyeyi vermiyor da olabilir :)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,375
Mesajlar
917,098
Kullanıcılar
450,248
Son üye
SHARP46

Yeni konular

Geri
Üst