Sensörlü Armütür Taktım Ama Bir Sorun Var Yardım Lütfen

bywords24

Üye
Katılım
4 Eki 2011
Mesajlar
22
Puanları
1
Elektrik Bölümü Lise 3. Sınıfa Gidiyorum 3 Senedir Bu İşleri Yapıyorum Ama Hiç Sensörlü Lamba Takmadım Fazı F Ye Nötr'ü İse N Ye Girdim Devrede Elektrik Var Fakat Nedenini Cözemedim Baglantıyı Yaptım Lambayı Taktım Bir Kere Yandı 2-3 Sn SonraLamba Sonra Söndü Ve Bir Daha Yanmadı Sensördende Ses Gelmiyor Acaba Bunun Ayarı Falanmı Var Sorunu Cözemedim Dün Bir Daha Denedim Fakat Bozuk Cıktı Diye Geri Verdim Sorun Ne Anlayamadım Eski 360 Derece Sensörün Yerine Taktım Elektrik Var Fakat Tık Yok Lambalar Yanmıyor Marka Renksan 360 Derece Sensörlü Armatür
Tesekkür Ederim ..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sensör çıkışına bakmalısın. eğer faz çıkış yapmıyorsa gece gündüz ayarını değiştirmelisin ve tekrar denemelisin. tam olarak gündüzde konumuna alıp birde o şekilde dene. yinede faz çıkış yapmıyorsa sensör arızalıdır. lambanın yanmamasına bakma çıkışı kontrol et.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,194
Kullanıcılar
450,063
Son üye
denizdeniiiz

Yeni konular

Geri
Üst