Trafik canavarına hangi duayı ederdiniz?

paskomya

Profesyonel Üye
Katılım
10 Eki 2009
Mesajlar
8,436
Puanları
2,556
Yaş
60
Konum
bodrum
bu gün 250 cc nakedımla bir tur atayım dedim, hem virajlarda yatma performasım artsın, hem de uzun yola giderken şehir içine girdiğimde melekelerim gelişsin dedim. dairesel bir bir rota ile artık eve yaklaşmıştım. sağ şeritte gidiyordum. evimin olduğu sokağa yaklaşınca sol sinyalimi verdim ve yolu ortalamaya başladım. dikiz aynamda gördüğüm jaguar marka araç ben nerdeyse durma modundayken beni sollayıp geçti. anlık refleksle durabildim. motor kullanıcıları bilir motor üzerinde dengede sıfır hızda durmak oldukça zordur. jaguarın arkasında en güzel sıfatları sıraladım. güzel dostlar ekleyebileceğim başka dualar/sıfatlar var mı? böyle şerefli sürücüler oldukça bizde sıfatlar bitmez değil mi?
 
Magandalar, hanzolar kalabalığına dönüştük maalesef. Böyle gayrete, devam edersek yakın bir gelecekte aynen Afganistan medeniyetine ulaşacağız elhamdülillah
 
Magandalar, hanzolar kalabalığına dönüştük maalesef. Böyle gayrete, devam edersek yakın bir gelecekte aynen Afganistan medeniyetine ulaşacağız elhamdülillah
45 yıldır 2 teker üzerindeyim. yaptığım kazalarda sadece kendime zarar verdim, sadece 2 kere benim hatam olmadığı halde yol hakkı benimken bana iki kere araba çarptı. ama bu günkünde kesin hastanelik olacaktım ve ben sıfır hatalıydım. eğer yol nasıl olsa benim, sinyalde verdim deyip sokağıma dönüş yapsaydım şimdi hastanedeydim. kontrol etmek her zaman iyidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: jes
Çok kıymetli ustam geçmiş olsun. Kimsenin kimseye saygisinin kalmadığı, herkesin herkesi kandırmaya çalıştığı, insanı değerlerin sürekli irtifa kaybettiği bir iklimde tesadüfen hayatımızı sürdürüyoruz. Ölsek de yaralansak da pek bir değerimiz de yok zaten. Nasıl olsa haritanın sağ ve alt taraflarından sürek sürek, hatta kamyon kasalarında hobara geliyorlar.
 
Doğrudur ustacigim. Ama ambalaj farklı olsa da, bence içi aynı
eskiden bodrum sürgünleri düşünce suçlusu olurdu, ve kaliteli insanlardı. şimdikiler ise beyin özürlü.
en eskisi veliaht prens, en bilineni halikarnas balıkçısı cevat şakir. benim zamanımda itü de prof olacakken bodrum da öğretmenlik yapan öğretmenim. daha ressamları, şairleri atladım.
 
Sayın @paskomya öncelikle geçmiş olsun üstadım.
2 yıl gibi bir dönem motosiklet deneyimim olmuştu küçük şehirde bile neler geliyordu başıma büyük şehirde Allah korusun daha zor.
İnsan önce kendini bilmeli insan olmayı bilmeli yoksaki jaguara,ferrayiye, Lamborghini ye binen AYI lar la dolu etraf.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,242
Mesajlar
916,125
Kullanıcılar
450,050
Son üye
denizlerdendeniz

Yeni konular

Geri
Üst