Trimbox

oknbrk

Üye
Katılım
6 Ağu 2010
Mesajlar
31
Puanları
1
merhaba arkadaşlar

youtubede reklamı yapılan bu trimbox cihazın alıcılara bir faydası varmı bilgisi olan varmı
 
Gözlemlediğim kadarıyla faydalı bir ürün gibi görünüyor. Alçak gerilim Parafudr gibi çalışmakta ekstra bazı özelliklere sahip.
 
peki gelen yüksek gerilimi nereye boşaltıyor bana pek mantıklı gelmedi
 
Yüksek gerilim bir veri olmadigindan bir yere boşaltılmasınada gerek yoktur. Bir su borusu düşünün, borudaki su akim, suyun akmasi icin gerekli olan potansiyel farkta voltajdir. Eger potansiyel farkin artmasini kaynaktan daha baslarken engellerseniz, voktaj ve akim darbesinide engellersiniz. Peakleri bu seklilde engellersiniz.Bence önemli bir açıklığı keşfetmis. Ayrıca parafudrlar gibi toprak bağlantısıda var. Referansları bayagi güçlü. Ve Türkiye de üretiliyor. Değerlendirmelerini bunları da katmaliyiz. Hem de Dünyada Mazlum lari savunan tek ülke durumunda kaldığımız bu günlerde özellikle bunu yapmalıyız bence. Tabi bu herhangi bir eksikliği görmezden gelmek değil elbette.
 
peki gelen yüksek gerilimi nereye boşaltıyor bana pek mantıklı gelmedi
yukarıda da açıklandığı gibi gerilim bir yere boşaltılmaz zaten. aslolan yükün boşaltılmasıdır ancak zaten darbe yada peak oluşumunu engellerseniz daha oluşmaya başladığı anda sorunu çözersiniz. Trimbox bunu başarmış ve önemli bir açıklığı kapatmış. Dünyada ki en büyük problemlerden biri zaten topraklama direncinin yapı yapıldıktan birkaç sene sonra dış etkenlerden dolayı ciddi seviyelrde artışıdır. E mantık olarak bakıldığında mükemmel bir topraklama olduğunda AG parafudra ne gerek var, iyi bir topraklama yoksa parafudr nasıl devreye girecek. O yüzden toprağa bağımlı olmadan trimbox ın bu işi yapıyor olması çok iyi.
 
Sn.oknbrk,epeyce zaman oldu bu trimbox u duyalı,merak ettim firması ile telefon görüşmeleri yaptım.İkna olmadım.Şahsi görüşüm çok düşük fiyatlar ile satın alınıp sisteme takılabilecek parafudr ailesinden ürünler ile aynı işlem yapılabilir.Bence adamlar hap yap para kap mantığında gibi geliyor.Kendilerine sordum iç yıldırımlıklar diye tabir edilen ürün gamında bulunan çeşitli materyallerin teknik değerleri var.Kısadevre akımları,İletime geçme ve kesme gerilim değerleri vs.gibi Trimbox için teknik parametreler nelerdir?cevap bir sürü boş laf...Devre kesiciyi açtırmak için küçük bir varistör,süpresör diyot kullanılarak aynı sonuç alınabilir.Trimbox işe yararmı yarar ama aynı iş 2-3 TL ye de görülebiliyor.
 
Sn. forum üyeleri Trimbox için yazdığımı öncelikle belirtmemde fayda var. Konu ile ilgili polemik tarzı yaklaşımlara cevap verme yetkim yok. Bu konuda şirket isterse geçmişte olduğu gibi yasal haklarını kullanır, dilerse kullanmaz. Binlerce kurumsal yada küçük işletmede, hane, yat vb. her alanda Trimbox güvenle kullanılmaktadır. Bu konuyu bu kadar merak ettiğiniz için öncelikle teşekkürler. Teknik olarak Trimbox tercih eden firmalardan veya 444 38 59'dan ya da trimbox kurumsal mail adreslerinden gerekli desteği alabilirsiniz. Trimbox teknik parametreler: http://www.trimbox.com.tr/belgeler-2/teknik-ozellikler/ adresinden incelenebilir. Çok fazla olduğundan burada yazma şansım maalesef yok.
 
Bir uçak,Ankara-İstanbul arasını 1 saatte alıyorsa,2 uçak,aynı mesafeyi yarım saatte almaz !
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,341
Mesajlar
916,826
Kullanıcılar
450,181
Son üye
oflazca

Yeni konular

Geri
Üst