V17 yükledim wifi açınca direk mavi ekran hatası alıyorum

aviomannn

Üye
Katılım
10 Ocak 2024
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
35
Wifi sürücü güncellemesi yaptım ilk sürümünü denedim wifi komple kaldırdım tekrar yükledim ama hala aynı oluyor wifi kapali çalışmaya çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1000007204.jpg
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bilgisayarın marka modeli win kaç kullanıyorsun ?

İlk yapman gereken bilgisayarın altında wifi sürücüsün sökmek tekrar takmak olmalı yuvasından oynamış olabilir.
İkin ci olarak bilgisayarın çıkış yılındaki wifi sürücüsnü yükle bilgisayara.Daha sonra ağ badaştırıcıısndan eternet portunu kapat sadece kablosuz kalsın.
Üç wifi kartını değiştir başka bir wifi modülü tak anakarta uyumlu olanlardan.Birde modül cok eski olunca haberleşme için cok çalışması gerekiyor internet hızın iyi ise gelen fazla veriyi işleri iken cok sınıyor eski modüller.
Not: Eski bir bilgisayar kullanıyorum 12 yıllık Donanım yüksetmeler ile iyi bir bilgisayar ama eski benzer sorunlar bana da oluyor :d Arada bilgisayar kendi kendine mavi ekran veriyor hiçbir sorun yok iken tekrar format atıyorum düzeliyor belirli güncelleştirmeler yükleyince aynı oluyor. otamatik güncelleme yüklemelerini kapatınca sorunların Çoğu düzeliyor kendin el ile haftada bir güvenlik güncellemeleri ve önemli olanaları yükleyince sorun olmuyor.Birde kendi windows hesabını bilgisayarda acma temiz formatan sonra yeni hesap aç. Kullanıcı verilerini ve ag üzerindeki
cortana ve
 

Forum istatistikleri

Konular
128,259
Mesajlar
916,275
Kullanıcılar
450,081
Son üye
halefly

Yeni konular

Geri
Üst