görevi su almak olan ventili kon trol edin..

dışarıdan 220 volt vererekte kontrol edebiirsiniz..
​SU basinciniz zayif.
 
arkadaşlar merhaba. geçen hafta ikinci el bir tane wms 800 t çamaşır makinesi aldım. fakat makine su alırken çok ses çıkarıyor ve 3-5 dakika sonra hazır lambası yanıp yanıp sönmeye başlıyor. sorun ne olabilir? ne yapabiliriz? servis çağıralım mı?

teşekkürler.
​SU basinciniz zayif.
 
Merhaba benim makine Vestel fuzzy 6090 ,
Sorunu durmadan su alıyor en sonundada e3 hatası veriyor var mı acaba bunun çözümü teşekkürler


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
kart hatası
ventil kontrol triyaklarından biri hasarlı.
 
peki hocam kart düğmelerin arkasındaki kart mı birde ben söksem elektrikçi bir arkadaşımla baksak yapabilir miyiz yoksa yeni bir kart mı gerekir. Birde hocam makineyi durdursamda fişide çeksem musluğu kapatana kadar yada sıkma programına basana kadar su alması durmuyor. teşekkürler.
 
benim vestel wmk 1000 t çamaşır makinem var çamaşırlar sabun artıklı ve yıkanmamış çıkıyor suyu ısıtmadığını düşünüyorum elimi kapağa değdiğimde hiç sıcaklık hisssetmiyorum ayrıca içindeki deterjan köpürmüyor ben suyu ısıtmadığı için böyle olduğunu düşünüyorum makinanın neresine bakmam gerekiyor arızalı parça nedir nasıl sorunu çözebilirim ayrıca uzun zamndır olan bir sorun sıkma esnasında çok gürültü çıkartıyor sanırım suyu tahliye ederken pompadan geliyor gibi bu sorunu nasıl giderebilirim bu cihaz için servis kitapçığı bulabilirmiyim teşekkürler
 
makinayı söktüm kartını çıkarttım baktım pek bişey göremedim lehimleri yenileyip yerine taktım sonra altını kaldırdım ısıtıcının nerede olabileceğini bulmaya çalışırken bir kablonun kavrulduğunu ve yerinden çıktığını keşfettim çıkan kablo ısıtıcın kablosu bu kabloyu onaardım tekrar yerine taktım pompayı gördüm ama sökmeden pek bişey yapılamayacağı için şimdilik ses çıkarma konusunu sonraya bıraktım makinayı çalıştırdım ve başlat hazır ışıkları devamlı yanıyordu eskiden o durum ortadan kalkmış suyunda ısındığını gördüm sorunumu halletim şimdilik . uzun zamandır soğuk suda çamaşır yıkıyormuşuz daha doğrusu yıkandığını zannediyormuşum.
 
vestel junda 800 tl makina çalışırken oğlum kurcaladığı için beyni karıştı.bi çalışyor.bi çalışmıyor.resetleme yapsam düzelirmi?resetleme yi tarif ederseniz sevinirim.kolay gelsin.
 
s.a ustalar vestel wms800 oçm çok az su alıyor hemen boşalma yapıyor ve program bitti ışıgı yanıp makına duruyor sorun ne olabilir?
 
s.a ustalar vestel wms800 oçm çok az su alıyor hemen boşalma yapıyor ve program bitti ışıgı yanıp makına duruyor sorun ne olabilir?

başla lambası yanıyorsa: kapı kilidi arızası
hazır :su yok
başla+hazır :pompa hatası /filtre kirli
bitti : aşırı su miktarı
başla +bitti : ısıtıcı/ntc hatası
hazır+bitti :motor hatası
başla+hazır+bitti :motor hatası
hazır+bitti : <150 264 > v arası uygun olmayan enerji


aşırı su hatasını gösteriyor..prostatı,prostata giren hortumları kontrol ediniz..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,496
Mesajlar
918,052
Kullanıcılar
450,481
Son üye
ozan1907

Yeni konular

Geri
Üst