WD 4TB Purple HDD'nin calışmaması

Pisa

Üye
Merhabalar abilerim. Ilk konu açışım bir hatam varsa affola. Elimde wd marka 4 tb purple 3.5" bir hdd var. Güç kaynağına takılınca motorun çalışmadığını hissedebiliyorum ve bilgisayarda görmüyor. Motora güç gitmediğini düşünüyorum. Motor bağlantısında ufak bir hasar var ancak ölçtüğüm kadarıyla sağlam. Temel duzeyde bilgim var nerelere bakabilirim sigortalarda ölçtüğüm kadarı ile sağlam. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar abilerim. Ilk konu açışım bir hatam varsa affola. Elimde wd marka 4 tb purple 3.5" bir hdd var. Güç kaynağına takılınca motorun çalışmadığını hissedebiliyorum ve bilgisayarda görmüyor. Motora güç gitmediğini düşünüyorum. Motor bağlantısında ufak bir hasar var ancak ölçtüğüm kadarıyla sağlam. Temel duzeyde bilgim var nerelere bakabilirim sigortalarda ölçtüğüm kadarı ile sağlam. Şimdiden teşekkürler.
güzel insan, bu işlerle (veri kurtarma, hdd tamiri) bir süre uğraşmıştım. çözüm hdd toplayan kişilerden aynı model marka kart bulmak olacaktır. veriyi aldıktan sonra hdd çöp bunu biliyorsun zaten. veriler önemliyse eğer aynı marka, model hdd bile alabilirsin. diğer türlü hdd tamiri çooooook zor.

Forum istatistikleri

Konular
133,410
Kullanıcılar
459,370
Son üye
enver424
Geri