denn.zent kullanıcısının son içeriği

  1. Paralel Ampul Bağlama

    Cevabınız için teşekkürler. 5,5,5,10 watt led ampul takacağım yalnız bir şeyi anlayamadım. Yaklaşık olarak eklediğim fotoğraftaki gibi bir şey yapacağım. Her ampul için ayrı ayrı kablo çekip bu dört kabloyu tavandan çıkan iki kabloya kadar getirip orada mı birleştirmem gerekiyor?
  2. Paralel Ampul Bağlama

    Videodaki gibi, ampul kablosuna 15 metre kadar kablo ekleyip farklı wattlı 4 ampul (mesela 6,6,8,9 watt) bağlayabilir miyim? Videodaki gibi anahtar da takacağım. Dikkat etmem gereken şeyler neler? Kordon kablo bu iş için uygun mudur? Teşekkürler.
  3. Güç Kaynağının Bobini mi Yanmış? Ben tamir edebilir miyim?

    Uyarınız için çok teşekkür ederim. Araştırmadım, şu ara vaktim de yok da. Artık kurs mu olur kitap mı, eğitimini almadan bu işe girişmem zaten. Ortaokula giderken 2 ay kadar televizyon tamircisi yanında çalışmışlığım var. Bu işlerin şakası olmadığını o zamandan bilirim.
  4. Güç Kaynağının Bobini mi Yanmış? Ben tamir edebilir miyim?

    En iyisi bir ölçü aleti almak, ölçü aleti kullanmayı güç kaynağı üzerinde öğrenmek. Öğrenirken arıza da çıkar. Nasılsa acelesi de yok. İlgilendiniz için teşekkür ederim. @paskomya
  5. Güç Kaynağının Bobini mi Yanmış? Ben tamir edebilir miyim?

    Siz ananızın karnında öğrendiniz galiba? Yada ustasınız. Parasını alıp işi yarım yamalak yaparsınız. Ondan sonra, siz yapamazsınız. Kendim yapamazsam bozarım, yenisini alırım. Mecbur kalmadığım sürece ustaya iş yaptırmam.
  6. Güç Kaynağının Bobini mi Yanmış? Ben tamir edebilir miyim?

    Güç kaynağı yıllar önce bozuldu, bilgisayar açılmıyordu ama güç kaynağı çalışıyor. Hatta bozulduktan sonra 2-3 sene 15 metre şerit led yakmak için kullandım. Şimdi lazım oldu, içini açtım galiba bobin yanmış. 4 tane fotoğraf ekledim. Orijinal yazan fotoğraflar internetten bulduğum ürün...
Geri
Üst