DotCom kullanıcısının son içeriği

  1. Arçelik su ventili değişimi?

    40 TL gibi bir rakam verdiler. Takma işlemi dahil. Parça satışları yokmuş. Sen kaça temin edebilirsin?
  2. Arçelik su ventili değişimi?

    Açıklama için çok teşekkürler. Uyumlu parçayı nereden temin edebilirim? Değiştirme işleminde nelere dikkat etmek gerekir? -Üst kapakta 2 tane vida gördüm. Başka bir bağlantısı var mıdır? -İşlem sırasında elektrik bağlantısını keseceğim. Makinede elektrik depolu kalma durumu var mı? Nasıl önlem...
  3. Arçelik su ventili değişimi?

    Merhaba , Arçelik 7104 SJS 7 KG makinemizde su ventilinde kaçırma problemi oluşmuş durumda. Su alırken sızdırma şeklinde kaçırma yapıyor. Bu parçayı ben değiştirebilir miyim ? Servise başvursam ne kadar maliyeti olur? Daha önce çamaşır makinesiyle çok uğraşmışlığım yok.
  4. Arçelik 7 kg makine su sızdırması?

    4 5 sefer durulama ve pompa programını çalıştırarak denedim : Temiz su aldıktan sonra , yıkama aşamasının başlangıcında sızıntı oluşuyormuş.
  5. Arçelik 7 kg makine su sızdırması?

    Su almada sorun yok. Boşaltma sırasında su kaçırıyor sanırım. Filtreyi temizledikten sonra ilk çalıştırmada sorun yok. filtreyi her yıkamadan sonra temizlemek mi gerekiyor? sadece su geliyor başka bir tıkanıklık vs görünmüyor
  6. Arçelik 7 kg makine su sızdırması?

    Sızıntının kaynağını tam olarak belirleyemedim. Pis su olması dolayısıyla gider taraflarından bir sorun olabilir sanırım. Alttaki filtreyi temizlemeyince böyle bir sızıntı olması neden olabilir?
  7. Arçelik 7 kg makine su sızdırması?

    Bugün tekrar bir sızıntı oluştu. Aşağıdaki filtreyi açınca ağır bir kokula birlikte bir bardak kadar su çıktı. Bu durumda ne önerirsiniz?
  8. Arçelik 7 kg makine su sızdırması?

    Alt kısımdaki filtresini temizledim. yıkama süresinde her tarafını kontrol ettim. herhangi bir kaçak olmadı. önerileriniz için teşekkürler.
  9. Arçelik 7 kg makine su sızdırması?

    Körük lastiğinde herhangi bir delik vs. görünmüyor.
  10. Arçelik 7 kg makine su sızdırması?

    Merhaba , 4 5 sefer durulama ve pompa programını çalıştırarak denedim : Temiz su aldıktan sonra , yıkama aşamasının başlangıcında sızıntı oluşuyormuş. Ne önerirsiniz? Çalışmıyorken herhangi bir sızıntı yok. Alt köşedeki filtre kısmını temizledim herhangi bir tıkanlıklık yok.
Geri
Üst