ogzhncy kullanıcısının son içeriği

  1. Eplanla İlgili Tüm Sorularınızı yanıtlıyabilirim.

    hocam merhaba ben e plan p82.3 kurdum ancak crack işlemlerinin hepsini yapmama rağmen yinede validation code penceresi açılıyor yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
  2. EPLAN P8

    arkadaşlar merhaba, eplan p8 2.3 ü yüklüyorum tüm işlemleri yapıyorum ancak programı açtıktan sonra aşağıdaki ekran alıntısında ki gibi kalıyor var mı bildiğiniz bir çözüm? teşekkürler..
  3. Tek Fazlı Sistemlerde Kısa Devre Hesabı

    çok teşekkür ediyorum Fahri Bey iyi çalışmalar...
  4. Tek Fazlı Sistemlerde Kısa Devre Hesabı

    pdf ya da sunum olarak bir dosya yok mu eliniz de ?
  5. Tek Fazlı Sistemlerde Kısa Devre Hesabı

    Arkadaşlar Merhaba; Tek fazlı sistemlerde kısa devre hesabı için teorik bilgiye ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  6. Siemens Konfigürasyon Yazılımları

    arkadaşlar tekrardan merhaba ; win7 bilgisayarıma simatıc manageri yüklemeye kalktıgımda şöyle bir sorunla karşılaştım ne yapabilirim acaba ? kolay gelsin... iyi çalışmalar.
  7. Eplan P8

    arkadaslar merhaba; win7 64 bit laptop var e plan 5.50.3 ve p8 i yukledigim de ve daha sonra actıgım da karşima şöyle bir şey cıkıyor ve bir daha programı acamıyorum yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
  8. Oracle Virtual Box Microwin Kurulum Sorunu

    arkadaşlar merhaba ; programı kurmaya başladıgımda dil seçenegini geldıkten sonra bir hata verip select drectory diyor yardımcı olabilir misiniz?
  9. Windows 7 ye Simatic Kurulumu

    cok teşekkür ettim :)
  10. Windows 7 ye Simatic Kurulumu

    arkadaslar merhaba; ben win8 kullanıyorum ve sımatıc maneger kullanmak istiyorum ancak win8 e uyumlu degil bildiginiz üzere arka planda xp çalıstırmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
  11. Siemens Konfigürasyon Yazılımları

    arkadaslar merhaba ; daha yeni asus laptop aldım ancak win8 ve sanırım simatıc manager'e uyumsuz simatic manager win 8 ne zamana çıkar bi bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim ..
Geri
Üst