ozgeyesimguven kullanıcısının son içeriği

  1. Arçelik 3340F - Yumuşatıcı Işığı Yanıp Sönüyor!

    merhaba. son durum, mutlu son :) makinem çalışıyor. kart için 120 TL vermek yerine gittim 25 TL verdim, yazılım yüklediler, sorun çözüldü. ilginiz için teşekkürler. umarım bu deneyim aynı sorunu yaşayan farklı kişiler için de yardımcı olur. iyi günler.
  2. Arçelik 3340F - Yumuşatıcı Işığı Yanıp Sönüyor!

    yeniden merhaba, ilginiz için teşekkürler. mevcut durumla ilgili bir geri besleme yapmak istedim. neticede motor değişti, kademeli direnç anahtarı değişti ve sorun ÇÖZÜLMEDİ. Israrlarım üzerine yeni bir anakart takıp denediler, sorun çözüldü. Lakin kart için 120 TL talep ettiler.
  3. Arçelik 3340F - Yumuşatıcı Işığı Yanıp Sönüyor!

    yeniden merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Servis görevlisine, motoru değiştirmek yerine sadece kademeli direnç anahtarını değiştirsek sorunumuz çözülmez mi? dedim, "bu geçici bir çözüm olur çünkü kademeli direnç anahtarını bozan motor" dedi. Bu bana biraz garip geldi açıkçası. Aklımdaki bir...
  4. Arçelik 3340F - Yumuşatıcı Işığı Yanıp Sönüyor!

    Tekrar merhaba, hem forumdaki arkadaşları bilgilendirmek hem de kendi deneyimimi paylaşırken, birkaç soru sormak adına son durumu aktarıyorum. Yetkili servis geldi ve motor ile kademeli direnç anahtarının değişmesi gerektiğini söyledi. Bu işlem için de toplam 210 TL masraf çıkardılar. Bense...
  5. Arçelik 3340F - Yumuşatıcı Işığı Yanıp Sönüyor!

    Merhaba, Arçelik 3340F çamaşır makinemin yumuşatıcı ışığı yanıp sönüyor, program seçici düğmede ışıklar yanmıyor. Sizce sorun ne olabilir? İlginiz için çok teşekkürler.

Yeni mesajlar

Geri
Üst