ozknpullukcu kullanıcısının son içeriği

  1. Altistart 48 yardım

    Arkadaşlar altistart 48 e tek yönlü yol vermek istiyorum.. Fakat kumandayı nasıl bağlarım anlayamadım bana temel olarak bi anlatım yazsanız çok ama çok memnun olurum. Saygılarımla..
  2. teco 7200 gs inverter "dc bus undervoltage" problemi

    155 kw tek motor calistiriyor.. normal calisir degirmen dönerken aniden duruyor.. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  3. teco 7200 gs inverter "dc bus undervoltage" problemi

    Arkadaslar tas ögüttügüm bir degirmenim var. Üzerinde teco 7200 gs inverter var 8 saatlik çalışma içerisinde 2 defa duruyor. Error olarak (dc bus undervoltage ) - ( output overcurrent ) - ( mains loss ) - ( diagnostic ) gibi error veriyor. Yalniz bu arızaları ayni ekranda alt alta veriyor ve her...
  4. teco 7200 gs inverter arızası hakkında

    Makinanın kendini resetlemesinde bir problem yok. Dediginiz gibi gevseklik aklıma geldi ve bütün heryeri kontrol ettim. Makinaya garanti veren firma geldi inverter in kartını degistirdi. Sorun devam ediyor bende bir çözüm bulamadım KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  5. teco 7200 gs inverter arızası hakkında

    Arkadaslar taş ögüttügüm bi degirmenim var. Üzerinde teco 7200 gs inverter var 8 saatlik calismada 2 defa zamansizca duruyor ve ariza olarak (dc bus undervoltage) - (mains loss) - (output overcurrent) - (diagnostic) gibi error veriyor. Yalniz bu errorlari alt alta hepsini ayni zaman diliminde...
  6. ACİL YARDIM

    arkadaşlar merhaba.. "AYMAK VSI 1000 CR 2M" kırıcının panosunu yapmam gerekiyor.. bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum üzerinde iki ad 200 kw motor var..
  7. AYMAK

    arkadaşlar merhaba.. "AYMAK VSI 1000 CR 2M" kırıcının panosunu yapmam gerekiyor.. bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum üzerinde iki ad 200 kw motor var..
Geri
Üst