Bugün Ne Yapalım? -5- NH (bıçaklı) SİGORTA

elektrofizikci

Usta Üye
Hazırlayan: Ümit YAVUZARSLAN. Bıçaklı olarak da bilinene NH SİGORTALAR hakkında bilgilerin verildiği, parçalarının anlatıldığı ve söküldüğünde çıkan malzemelerden neler yapılabileceğinin anlatıldığı bir video...

Teşekkürler paylaşım için.
Kettle başka zamana kaldı sanırım:)

Emeğiniz için çok teşekkürler

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Üzgünüm ama öyle gözüküyor. :( Aslında sökülecekler sırasında kombi ve ketıl var ama ummadığım kadar yoğun bir hafta geçirdim. Bu videoda elimde hazırda olanlardan kullandım. 3,4 çekimlik malzemem var aslında. Bu hafta inşallah. Perşembe olur. Başka söküm videosu yayınlamayacağım o zamana kadar zaten. Yapım videosu olacak genelde :) Sağlıcakla...

Kahveler benden. (Kuartz kumlu kahve.):)
Bu arada satılık kontrol kalemi var mı ustam?:)

Üzgünüm ama öyle gözüküyor. :( Aslında sökülecekler sırasında kombi ve ketıl var ama ummadığım kadar yoğun bir hafta geçirdim. Bu videoda elimde hazırda olanlardan kullandım. 3,4 çekimlik malzemem var aslında. Bu hafta inşallah. Perşembe olur. Başka söküm videosu yayınlamayacağım o zamana kadar zaten. Yapım videosu olacak genelde :) Sağlıcakla...

Acelesi yok hocam, sıkmayın canınızı ne zaman olursa farketmez, öncelikle kendi işlerinizi bitirin.
Tekrardan sağ olun emekleriniz, uğraşlarınız için.

Emeğine sağlık ustam. Allah razı olsun. Hakkın ödenmez valla.

Havyalık kullanımı için Sigorta buşon gövdesinin altını metal plaka ile kapatıp içine kuartz kumu konulabilir :)

Akıl akıldan üstün işte... belki kum gir-çıkar sürtümesinden dolayı havyanın ucunu bile temizleyebilir... en azından pasta kirlerini alabilir. Denemek lazım...

Kettle başka zamana kaldı sanırım:)

Arkadaşım bizde söz namustur :) Hanımında evde olmadığından istifade ile iki ketılı söktüm. Aslında şuan bile yayınlayabilirim de bir model daha var, spiral rezistanslı olan modeller. Yarın bulabilirsem birde onu sökücem. inşallah çarşamba perşembe hazır videon. Çoğu bitti yani :) (Gizli rezistanslı model, Çaycı model ve ters rezistanslı olmak üzere üç model inceleyeceğiz inşallah)
Sağlıcakla...

Forum istatistikleri

Konular
129,755
Kullanıcılar
452,505
Son üye
ironman2112

Yeni konular

Geri