Teknikadam_41
Üye
Emniyet müdürlüğündeki göreviniz nedir? sisteminizin elektrik sorumlusumusunuz yada böyle bir sorumlu yok sorunu çözeyim diyemi düşündünüz bilmiyorum. Bir tesiste kondansatör grupları manuel olarak devreye sokulup kompanzasyon yapılmaz cosfi değiştikçe grup devreye alıp çıkarmak için 24saat sistemin başında durmak gibi mantıksızca bir sonuç çıkar. Sitemizde kompanzasyonla ilgili envayi çeşit bilgi var bunları inceleyiniz kompanzasyon temel mantığını hala kavrayamadıysanız msn'dende yardımcı olurum. Ama sebep ne olursa olsun soru sorduğumuz konu hakkında mutlaka temel bilgi edinmek için çaba sarfedelim. Ayrıca sn salimoca kompanzasyon hesabı ve takip program dosyalarıda zaten sitemizde mevcut.tumu1976 ' Alıntı:teşekkür ederim arkadaşlar emniyet müdürlüğünde çalışıyorum bu ay 0.75 kilovat la cezaya girdik 524 t ytl ceza geldi.sizin verdiğiniz bu hesaplamayla takip edbiliriz demi.bide kondansatörleri biz açıp kapıyoruz yani biz ayarlamaya* çalışıyoz.verdiğiniz hesaba göre etsem doğru olur diye düşünüyorum.cevap yazarsanız sevinirim