Motor dönme aşamasına geldimi ki?
Program Su alma işlemi esnasında ölçüm yaptıysanız eğer zaten motora Elektrik gelmez.
Yok eğer ki program su alma işlemini tamamladı ve dönme işlemi gerçekleşmesi gerektiği zaman ölçüm yapıp motorda elektrik yok ise kart üzerinden motora giden bölümü ölçmeniz gerekir.
Ustam kartı sökemedim hala ama motora bağlanan altılı kablo soketi çıkarıp kontrol ettim. Sıkmaya alıp baktım soketin sadece soldan 2. Ve 3. Girişlerinde Elektrik vardı o da sürekli değil bir bakıyorum birinde var bir bakıyorum diğerinde var soketin diğer girişlerinde ise hiç elektrik yok Bu normal mi.? Teşekkürler
Ustam kartı söktüm sanırım kartta 2 yerde yanık gibi bişey var kartı koruyan plastikte de kararma olmuş zaten resimleri inceleyebilir misiniz
Çaresi nedir? Tamir olur mu yoksa yeni kart mı almak lazım? Ne tavsiye edersiniz?
Aşırı Akım yada kısa devreden kaynaklı bakır yollarda erime deformasyon var.Muhtemelen beyin içindeki ilgili program switchi de zarar görmüştür.Tamir edilebilir ama teknik bilgi ve el yatkınlığı gerekir.
Aşırı Akım yada kısa devreden kaynaklı bakır yollarda erime deformasyon var.Muhtemelen beyin içindeki ilgili program switchi de zarar görmüştür.Tamir edilebilir ama teknik bilgi ve el yatkınlığı gerekir.