Algoritmaya bakıldığında hoş olmayan bir yaklaşım var. Yazan arkadaşın espiri yaptığını zannediyorum. Bu formda özellikle mesleklerinde yeni olan arkadaşlara faydalı olabilecek, önce kendilerini geliştirecek buna bağlı olarak çalıştıkları kuruma bir şeyler katacak, belki daha da ileri giderek insanlığa faydalı olacak mesajların verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yenilikten kaçmayan, yenilenmekten korkmayan teknik elemanlar daha dinamik, daha yaratıcı, daha iş bitirici oluyorlar. Emekliliğine az kalmış EML
Elektrik mezunu bir arkadaşımın PLC programlama konusunda göstediği gayreti görmüş , kendisine ve mesleğine olan saygısını takdir etmiştim. Neden olmasın ? aldığımız diploma neden önümüzde duvar olsun. Daha iyisini neden biz yapmayalım. Teknoloji o kadar tümleşik bir hal alıyorki çok iyi elektronikçi olmanız yetmiyor. Makinalarda problem çözüyorsunuz mekanik kültürünüzün olması gerekiyor. Örneğin ısı kontrol üzerinde çalışacaksanız , Fizik bilginiz size ışık tutuyor.
Bu örnekleri arttırmak mümkün. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum İlim sonsuz ise ilimin ortaya koyacakları da sonsuzdur.
Dokunmaktan korkmayın !