Çamaşır makineri

Tesekkur edeim hakkınızı helal edin

Tesekkur edeim hakkınızı helal edin
helal edecek bir hakkım varsa helal olsun. ben aklımdan geçen olasılıkları ve sizin yapabileceklerinizi söyledim. burada biz forumdaşlar olarak yardım isteyen herkese bilgimiz doğrultusunda yardım ederiz. bize yazdığın teşekkür yazısı bile yeter. bu teşekkürü ben forum adına kabul ediyorum, çünkü bu forum bana çok şey öğretti. kendimi kişisel olarak görmek istemem. biz bir bütünüz.

Su seviye prosestat ı kontağını kapatmadan rezistans devreye giriyor mu ? Bilmediğim için soruyorum harbiden . Normalde mantıklı olan su dolmadıysa rezistansın devreye girmemesidir .

Bilmiyorum anlamamki
Kocanız ya da bir erkek akrabanız makinanın su ve elektrik bağlantılarını kesip makinayı kıbleye doğru yatırsın. İcinde biryerlere tazyikli su kaçağı ve ıslanma yoksa ve heryer kuruysa sorun olmayabilir , kaldırıp tekrar bağlantılarını yapip fişe takip deneyin . Ama evinizde kacak akim rölesi yoksa hiçbirşey yapmayip direk tamirci çağırın.

Son düzenleme:
Tamam teşekkür edrim tamire götüreceğim

Tesekkur edrim herkese yardımlarınız için under ground senin verdiğin tavsiye üzerine makinem çalıştı saol dediğin gibi yaptm çalıştırdım makineyi iyi günler hepinize

Tesekkur edrim herkese yardımlarınız için under ground senin verdiğin tavsiye üzerine makinem çalıştı saol dediğin gibi yaptm çalıştırdım makineyi iyi günler hepinize

Geçmiş olsun .

Diğer : ara sıra ( video ) temizliğini yapmayı unutmayınız .

Kolay Gelsin . Sağlıucakla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…