Çevre aydınlatma

fatihcigim

Üye
Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim, çalıştığım yerde çevre aydınlatma sigortası attırıyor 3 faz gidiyor fazın biri boşta şuan 2 faz kullanılıyor. sigortaları ayrı ayrı açtığımda Sigorta atmıyor yani 1 sigortayı açıyorum atmıyor 1 fazı kapatım 2 fazı açıyorum yine atmıyor ikisini bir açınca 2 side atıyor ikisini bağlantıları kontrol ettim direk direk herhangi bir sorun göremedim sebebi ne olabilir.

İlk önce güzel Türkçe ve düzgün imla . Sonra tane tane anlatılmış sorun hakkında açıklama. Daha sonra sorun kaynağı hakkında görsel paylaşım. Yoksa buradan verebileceğimiz cevap atanı kaldırma sakından daha fazla olamaz .

Aleyküm selam.
Lambalarınızdan birisi/birkaçı yanlışlıkla iki faz arasına bağlanmış ve arızalanmış olabilir. Her iki fazın sigortasını da ayrı ayrı açtığınızda yanmayan bir lamba/lambalar var mı diye kontrol edin. Eğer böyle bir lamba varsa bağlantılarını kontrol edersiniz.​

Öyle lamba filan diyerek bize subliminal mesaj mı veriyorsun ? Hiç yakıştıramadım.

Aleyküm selam.
Konu yazısı hakkında tam bilğiier verilmemiş .
Rengi rengine bağlantı yaparsanız sorun çözülür .

Diğer :
Lambalarınız led trafolu aydınlatma mı ?

İlk lambadan bağlantıları ayır birde öyle dene hocam, kablo sağlam mı kopuk mu var önce o soru işaretini kafadan at. 2 sigorta aynı anda attığı için anahtar devresi diye 2 fazı birbirine bağlama durumu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…