Önerilerinizi bekliyorum


Tekniğin pazarlığı olmaz.Pazarlık maliyeti,maliyet maliyetini ! geçer.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
aklımızdaki düşünce o ama maliyetli olacağından onu en son çare olarak uygulayacağız
 
aklımızdaki düşünce o ama maliyetli olacağından onu en son çare olarak uygulayacağız
topraklaması sağlam olan holden çalıştığınız fabrikanın elektrikçilerine veya siz bir hat çekin.Ellerinde 100-200 metre sizin devreyi çalıştıracak kablo vardır mutlaka ve testinizi yapın eğer sistem çalışırsa fabrika yetkililerini çağırın ve durumu anlatın tesisatlarında gerekli iyileştirmeyi yapsınlar!Bence başka bir yol görünmüyor!
 
Kabloyu geçiçi olarak çekersiniz eğer çalışırsa hem ek maliyeti konuşur hemde gerekli tesisataki iyileştirmeleri yaptırırsınız veya yaparsınız.
 
sorun topraklamada değil galiba. çünkü o uygulamayı denedik ama çözüm olmadı. iş şok bobinlerine kalıyor galiba
 
sorun topraklamada değil galiba. çünkü o uygulamayı denedik ama çözüm olmadı. iş şok bobinlerine kalıyor galiba
Topraklamada olmaya bilir ama sizin enerji aldığınız hatta harmonik kirlenme fazla ise sizin devreniz çalışmayacaktır.Dediğimi denerseniz bence hem topraklama hemde harmonik kirlenmeden sisteminizi kurtarmış olursunuz.Ayrıca fabrika sahiplerine arızanın sizin sistemden kaynaklanmadığını da ispatlamış olursunuz aksi takdir de sistem çalışmadığında sizin sistemin çalışmadığından şikayet edeceklerdir diye düşünüyorum.Yalnız çektireceğiniz bu seyyar hattın geldiği panoda süürücü gibi cihazlar olmazsa bence daha iyi olur!Gerisi size kalmış kolay gelsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…