Önlisans Elektronik ve Elektrik Bölümleri Hakkında

Hangisi Meslek daha iyi?

• Elektrik

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

farad25

Üye
Önlisans Elektronik Teknolojisi bölümü 1. sınıfı bitirdim. Şimdi düşünüyorumda elektrik ve çalışma alanları bana elektronikten daha uygun.
Buradan mezun olsam Elektrik alanlarında da çalışabilir miyim? Yoksa elektrik bölümüne yatay geçiş yapmalı mıyım? Ayrıca elektrik ve elektronik için hangisinin daha iyi olduğuna dair anket açtım oylarsanız sevinirim özellikle bu alanlarda çalışan tecrübeli arkadaşlar. Teşekkürler.

genç adam, güzel insan. kendi kararları kendinin vereceği yaştasın. sevdiğin işi yaparsan hep yorulmazsın, hem de para kazanırsın. ne yani şimdi, ben boş ver elektrik elektroniği git muhasebeci ol desem vaz mı geçeceksin?

önlisans elektroniği bitirip 2.senin sonunda tekrar tyt girip puan alıp elektrik önlisans tercih edip okursan elektronikteki çoğu dersi ortak olduğu için muaf dersin çok oluyor.böylece elektrik önlisansı +1 sene daha okuyarak toplamda 3senede hem elektrik hem elektronik önlisans diplomaların oluyor. son karar senin.kalbinden geçen alana yönelmelisin.mesleğini severek yapmak ve alının teriyle helal para kazanıp onun bereketini tatmak gibisi yok.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,233
Son üye
JacobRice

Yeni konular

Geri