makcarty
Üye
arkadaslar böyle parasız plc kursu veren yerde ben biliyorum. kers verildiği yer manisa
plc ve pnömatik kursu adı altında verilen dersler
1-pnömatik ve uygulamalar
2-s7-200 ve uygulamaları
3- Siemens logo ve uygulamaları
4-siemens micromaster motor sürücüsü uygulamaları
toplam kurs saati:64
eğitim bittikten sonra genel işlenen derslerden sınava giriyosun barajın aşılması halinde sertifikayı alabilirsin. eğitim verilen sınıflar süper. her katılımcaya hemen hemen bir bilgisayar dusuyor diyebilirim. s7-200 kursuna ben burda girdim. benim için gercekten çok faydası oldu. manisa ve izmirde oturan arkadaslar için çok iyi detaylı bilgi almak istiyenler için okulun linkini veriyorum.
.:: Elginkan Vakfı, Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi - Manisa ::.
plc ve pnömatik kursu adı altında verilen dersler
1-pnömatik ve uygulamalar
2-s7-200 ve uygulamaları
3- Siemens logo ve uygulamaları
4-siemens micromaster motor sürücüsü uygulamaları
toplam kurs saati:64
eğitim bittikten sonra genel işlenen derslerden sınava giriyosun barajın aşılması halinde sertifikayı alabilirsin. eğitim verilen sınıflar süper. her katılımcaya hemen hemen bir bilgisayar dusuyor diyebilirim. s7-200 kursuna ben burda girdim. benim için gercekten çok faydası oldu. manisa ve izmirde oturan arkadaslar için çok iyi detaylı bilgi almak istiyenler için okulun linkini veriyorum.
.:: Elginkan Vakfı, Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi - Manisa ::.