Ücretsiz Yazılım Desteği Veriyorum

Hocam arkadaşların dedigi gibi güç elektronigi ve analog konularında video çekseniz bizlere çok faydası olur.Digital konusunu hemen hemen heryerden birşeyler bulabiliyoruz ancak analog konusunda yeterince aydınlatıcı video bulmak güç.

yakın bir arkadaşıma ltspice üzerinden analog Elektronik giriş konularını anlattım. fakat pek yararı olmadı gibi. galiba ben anlatmayı beceremiyorum. veya analog elektronik öğrenme uzun bir süreç gerektiriyor.

merhaba bana Elektronik kart tasarımı için yardımcı olur musunuz tecrübem pek yok bu konuda

İyi günler herkese.Elektrik Elektronik mühendisliği mezunuyum.E-plan ,Tia portal ,ispsoft,xg5000 ve hmi bilgim orta düzeydedir.Kart tasarımı ve gömülü yazılımda proje gelistirdim.Kendi kendimi sürekli geliştirme adına ve severek yaptığım için PLC programlama ve gömülü yazılım işlerinize ücretsiz talibim.Bu işi ücretle yapan arkadaşlardan özür diliyorum.Kendimi geliştirmek ve insanlara yardım etmek istiyorum.Projeleriniz için özelden mesaj atabilirsiniz.Bursa da oturuyorum.Şehir dışı da olabilir.Yardım destek vs için bile ulaşabilirsiniz.Plc eğitimi vermiyorum.Projelerde ciddi arkadaşlar yazsın lütfen.
Merhaba, yazını yeni gördüm sormak istedim.
Ben orta seviyeye yakın mikroişlemcilerle uğraştım. Şimdi de PLC'ye başlamak istiyorum. Şu an PLC de sıfır bilgim var. Başlangıç için bana marka olarak hangi PLC önerirsin? Başlangıca ve bütçeye uygun analog ve dijital sensörler de önerebilir misin? 2. El veya çıkma olsa da olur.

Forum istatistikleri

Konular
129,806
Kullanıcılar
452,608
Son üye
murat620

Yeni konular

Geri