Sayın
@bolubeyi nedir sizi böylesine öfkelendiren? Şakamı yapıyorsunuz? Ciddi misiniz? Yoksa arkadaş size özelden bilmedigimiz şeylermi yazdi? ÖZELDEN Herhangi bir hakarete maruz kalmadıysanız, bana göre gereksiz bir tutum içerisindesiniz. ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞ TACIDIR. KİMSENİN ONLARI İNCİTEREK VE DENSİZLİK YAPARAK ONLARI KIRMAYA HADDİ YOKTUR. BU DA BÖYLE BİLİNE. Saygilarima.
Sayın
@İşçi Mühendis Forumda gereksiz bir tansiyon var. Her mesaj yazan öğrenciye cevap vermek, Öğrendiği veya öğrenmediği bilgileri sorgulamak, Nasihat vermek, rencide etmek ve kalbini kırmak zorunda değil kimse. Bu sebepten cevap veren kimseye de bir yaptırım uygulanamaz. Kendi adıma konuşuyorum"
Şayet konunun çözümü için cevap verdim diye siteden ceza alacaksam ve bu sizi rahatlatacaksa BURADAN TÜM YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMA BENİ CEZALANDIRMASINI TAVSİYE EDİYORUM. Fakat böylesine basit ve gereksiz bir konu sebebi ile siteden ayrılmayı düşünmüyorum.
Üstelik verdiğim cevabı cevaptan sayıp, üyenin eline tutuşturduğum şeklinde yorumluyorsanız, bunun üzerine söylenecek hiçbir sözüm yok. Çünki kimse o resimleri kopyala yapıştır yaparak plc'ye yükleyemez.
Tekrar saygılarımla.