Üyeliğim hakkında

Bu dünyayı oyun bahçesi sananları öbür tarafta tahterevalliye oturtacaklar ! kaydıraktan da kaydıracaklar !
Alacakları olanlar rahat olsunlar...
Ben şimdi rahat uyurum artık , bu moral motivasyon iyi geldi :)
 
gitme.toprağım..seni sevenleri üzme..
 
sayın @bolubeyi

bence konuyu bu kadar büyütmeyin bahsettiğiniz mesajları cumartesi günü eray silmiş.
bu tür tepkileri bütün üyelerimiz gösterebiliyor, bazen yalnış anlaşılmalarda olabiliyor.
 
Pire-deve / yok, deve - cüce,, neydi yavv

Şaka biyana da, @bolubeyi hocam, Seveniniz çok, eh yetkili aradaşlarda müdahil olmuş konuya. yapıcı olmak lazım, kötü söz sahibinindir.
 
:) namlular uzerıme dönecek ama olsun burada sayın bolubeyı hocamız sanat okulu hocası olduğunu yazmış o yazı burada 1/0 mağlup başlamasına sebep nerde hayta tembel sanat okulu oğrencısı var buraya uye amaç iyi niyetlı teknik meslekten arkadaşları kullanmak ödevlerını yaptırmak teknik elemen arkadaşlar hiç kusura bakmayın bu kişilere elınden gelen yardımı yapıyorlar aslında o çocuklara iyilik değıl kotuluk yaptıklarını bılseler yardım etmezler konuyla bağlantılı sayın bolubeyı hoca teknik oğretmen hocaları sevmıyen kim hayta tembel oğrencıler tabıkkı hocamızı rencıde edecek lafları kelımelerı esırgemıyecekler bunu kontrol altında tutmakta yonetıme duşuyor vede gereğını yonetım yapıyorda anında uzaklaştırılıyor şimdı bolubeyı hocamız burada 3-5 çapulcuyu dıkkate alıp gıdecekse kendı sorunu gıderse yanlış yapar oğrencılerınede kotu örnek olur umarım yanlış anlamaz hocamız ıyı çalışmalar
 
Burada kalmam konusunda ısrarcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Ancak yapılan edepsizliğin cezasız kalmasını kabul edemem. Kötüsözlerin silinip üyenin cezasız kalması benim için yeterli değildir.

Sayın
@MuraTh
Edepsizlik yapan üye bu forumdan silinmiyorsa ya da yasaklanmıyorsa benim üyeliğimi siliniz. Daha önce de üyeliğimin silinmesi konusunda talepte bulunmuştum. Lütfen gereğini yapınız. Aksi taktirde durumu avukatımla görüşüp gereğini yapacağım.
 
Sayın @bolubeyi

Bu tarz bir sebepten üye yasaklayamayız. Eğer bizim gözden kaçırdığımız veya özel mesaj ile yapılmış bir hakaret var ise bunu bize rapor etmelisiniz.

Eğer bu sebepten forumumuzu mahkemeye verecekseniz tebligat adresimizi özel mesaj ile sizinle paylaşacağım avukatınız gerekli işlemleri yapsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,845
Mesajlar
920,959
Kullanıcılar
450,950
Son üye
BERKEN

Yeni konular

Geri
Üst