Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil .
Can ve mal kaybı olunca tepkilerle düzelmeye çalışacaktır .
Evin içinden şarj en tehlikeli olanıdır .
Sayaç sonrası araç şarj çekmek yakında bu da yasaklanır . ( proje dışı )
Burası Türkiye su motoru aboneliği nasıl daire aboneliği gibi bilinmiyor mu ?
Bence ileride beyan ederek can ve mal kaybında direk sorumlu olacağınızı bildirme ile ve siğortadan yararlanamacağı vs gibi engellle .
Projeli park alını için şarj istasyonu kurma işlemi yapılması . ( özendirme )
Daha sonra bir müddet sonra düşüncem ( şarj istasyonları fazla olunca ) bu projeli yerler aldı aldı ( diğer bu yerlere özel sayaçlarda takılabilir )
Projesiz araç şarj sayaçtan geçse bile kaçak kapsabına girebilir .
Sayaç kw fiyatları benzinlik şarj istasyonları kw bedeli üzerinden hesaplama olabilir .
veya geçici kabul denerek ( iptali ) sadece şarj istasyonlarından şarj yapılacak ve bu şarj yerlerinde verği alınma işlemi ( şarj kw göre % ? )
Diğer elektrikli araçlara şarj iletişimi için özel cihaz veya yazılımla kw başına % ? verği ve nerede şarj edildiği bilğisi diğer harici bir yerden şarj edildiğinde ceza uyğulaması gibi .
Fazla uçtum galiba .
Varsayımdır .
Burası : Türkiye akşam yattın , sabah kalktın değişmiş .
Sonuç : CAN , MAL GÜVENLİĞİ ve VERĞİ .
Kesinlikle görüşünüze katılıyorum hocam ancak bu ne yazık ki kanunen imkansız. 120 daireli bir sitede 61 maliki toplantıya katmak imkansızken 500 daireli bir sitede 251 malikin toplantıya katılması durumunda sanırım güzel bir ses sistemi ve konuşmacıların da olacağı düşünülürse en az 2 gün süre gerekecektir.
Nasıl yönetim için seçimi oluyor ?
Bu yöntem ile olabiliyorsa .
Diyelim benim aracım yok veya var aracım benzinli masrafı kim karşılayacak .
Sorunlar çok .