ehliyal
Üye
İŞKUR a iş için müracat ettik, aha bak orada binlerce iş ilanı var seç beğen çalış(!) sebatsız ve doğrucu davutluğumuz dolayısıyla , bir firmada üç aydan fazla çalışmak kariyerimi çiziyor, haliyle listede adı geçen firmaların en az 10 unu kokuttuk. Belki suç bizdedir, birazda diğerlerini deneyelim diye iş müracaAtına gittik. Hepsinde standart formlar- kaç yıl tecrübe kaç dil, kaç ünİversiteden sonra , çok kurnazcılık oynayan, yalakanın biri, bir sıfatla şöööyle bir kantardan geçirir, kendini ağırdan satar. oysa iş şerefsizlik, pislik alçaklık dolu olduğu için yol geçen hanına dönmüştür. bir giren birde girmeyen pişmandır ama size ağırdan satmaya gayret ederler. ilk gün gözünüz fal taşı gibi açılır. iş buldum derken yağlı kazığa oturmuşunuzdur. zaten sebatsızsın belki acaba larla falan biraz gidersiniz . ki üç ayda ömrünüzün üç yılı gider. bu arada yeni işler bakmaya başlarsınız el altından, üçret mi? ulan! elime ne s.. tın ki yüzüne ne süreyim? bu işkur ilanlarına sakın aldanıp da vaktinizi, dolmuş paranızı, umutlarınızı, mazutunuzu boşa harcamayın. oradaki tüm firmalar işçi alıyormuş gibi yapıp, devletin resmi kurumu üzerinden reklam ve teşvik koparma peşindeler inanmayı!!!!!, haa inanırsanız inanın! ben tecrübemi aktardım, bunca sahtekarın olduğu bu ülkeyi her halde allah koruyor ki batmıyor..
Son düzenleme: