hasanzincir
Paylaşımcı üye
Bu işe başladıktan sonra devamı gelecektir.İlk 1 yıl zor geçecektir ama işinizin hakkını verirseniz, sonrası güzel olur.
Acı ama gerçek:
Bu güne kadar bir tarikata üye değilsen,iktidara yandaş değilsen,ülkenin kaynaklarını yandaşlara aktaracak bir siyasi partiye üye değilsen,yüksek mevkilerde seni koruyacak kollayacak eşin,dostun,akraban,hemşerin yok ise rüşvet verip alamıyorsan açma şu işyerini be arkadaş.
Kimbilir ne temiz hayaller ile açmak istiyorsun bu işyerini ama başarman temiz kalman ve tarafsız olarak yaşaman imkansız. Allah yardımcın olsun...Kolay gele..
syn. abim fikir düşüncelerinize aynen katılıyorum,da;ozaman nacizane güzel fikirler ver be abicim,ben aile gecindirmek için iş kuracagım,başta da söyledim hertürlü görüşe fikre acıgım...iş yeri acma demenize sebeplerinden dolayı katılsamda,nasıl bir yol izlemeliyim e de cavap isterim,yada ne iş yapmamı tavsiye edersiniz..
saygılar...
sn free land;inanırmısın belki 10 kere okudum yazdığım yazıyı.Amacım moralinizi bozmak değil sadece nelerle karşılabileciğinizi hatırlatmaktı.Bu kadar olumsuzluk arasında tabiki dürüst insanlarda var.Siz belkide bunlarla iş yapacaksınız.(inşallah).Nasipten gayrısı olmaz deyip düşündüklerinizi yapın.Ve bir alanda uzmanlaşın....Kolay gele
Allah razı olsun verdiginiz fikir ve düşünceler cok güzel..
Ama daha cok veriye ihtiyacım var,diger abilerimde bi baksalar,,böyle böyle kafamda şekillenir..sn. yavuz 31 10 ay olmuş siz açalı daha sizde yenisiniz Rabbim sizide utandırmasın,sizden ricam bana liste halinde yaptıgınız harcamaları yaparmısınız..kira,malzeme,evrak giderleri,muhasebe vs. gibi ..
şimdiden teşekkür ederim,,saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?